Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kicsi én a Mango szerint

2013.10.30. 14:55 felhasznalo

Kislányként mindenki az anyukájára szeretne hasonlítani, ezért lopkodjuk el a cipőit, a harisnyáit, a táskáit, később a sminkszereit meg a ruháit is. Nem véletlen, hogy több ruhagyártó is már külön anya-lánya kollekciókat készít - vagy kifejezetten ilyen ruhák gyártására és forgalmazására álltak rá. De ez utóbbi eddig nemigen volt jellemző a nagyobb ruházati cégekre. Bezzeg most.

Merthogy a Mango kirukkolt egy Mini Me elnevezésű kollekcióval - kicsit rocker, kicsit modern, nem romantikus, de nekem bejön -, aminek segítségével kisebb-nagyobb eltéréssel, de anya tökéletes klónjává tehető a kiskamasz és kamasz leánygyermek. Utóbbi életkorban ugyan általában inkább az"anyám ízlése hűdegáz" hozzáállás dívik, de biztos vannak esetek és családok, ahol nem.

Nézegessétek, de még ne örüljetek: Magyarországon természetesen nem kapható...

mango1.jpg

mango2.jpg

mango3.jpg

mango4.jpg

mango5.jpg

mango6.jpg

Forrás: Mango (oldal betöltésénél UK-ra vagy Espanol-ra állítandó)

1 komment

Címkék: anya ruha lány kollekció csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr555597578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2013.11.01. 19:43:23

Mondjuk, ha tényleg anya és lánya lenne a képen és nem kis hugi, nagy nővér :p...
süti beállítások módosítása