Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az igazi Disney hercegnők

2013.11.14. 09:12 zaphodbb

Mindannyiunkban felmerült a kérdés - de legalábbis a lányos anyákban biztos -, hogy milyenek lennének a Disney hercegnők igazi ember arccal. Jó, lehet, hogy igazából egyedül vagyok ezzel, hogy ilyen kérdések kötik le az agyam legalább 30 százalékát. Azaz szerencsémre nem csak én töprengek hasonló dolgokon, hanem szemlátomást Jirka Väätäinen Helsinkiben ugyanezt a kérdést tehette fel magának. Csak persze gondolom finnül, nem magyarul, de ez a lényeg szempontjából lényegtelen.

Jirka életre keltette ugyanis kedvenc - vagy nem annyira kedvenc, de jól megtűrt - hercegnőket, igazi arcot festve nekik. Az illusztátor híres és nem híres, de legalább szép nők arcképét használta fel, hogy életre keltse a Disney világot. Kellőképpen giccses képek következnek, pont annyira, amennyire a téma megkívánja. Falra azért nem tennénk egyiket sem.

Forrás: Jirka Väätäinen

1 komment

Címkék: galéria művészet kreativ abszurdisztán dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr525085927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása