Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Készíts szörnyen jó bögréket!

2013.11.22. 11:14 felhasznalo

Szerintünk vannak szörnyű szörnyek meg kedves szörnyek - utóbbiakból láthattatok már többet a Facebook oldalunkon, hála szuperapunak! És semmi sem szüntetheti meg hatékonyabban a gyerek félelmét a szörnyektől, mint egy cuki szörnyecske.

szornybogre1.jpg

Szóval, ha van kedvetek, akkor Mikulásra vagy akár már Karácsonyra, készítsetek a kölköknek szörnyes, szörnyen jó bögréket! A hozzávalók listája sem hosszú, és az elkészítése sem bonyolult, tényleg bárkinek merjük ajánlani a próbálkozást.

szornybogre2.jpg

Kell hozzá:

  • fehér porcelán bögre
  • vékonyhegyű porcelánfilc (1 mm-es)
  • puha grafitceuza (HB vagy 2B)
  • olló
  • ragasztószalag
  • popsitörlő vagy nedves törlőkendő
  • A4-es, nyomtatásra kész papírlap

szornybogre3.jpg

szornybogre4.jpg

A részleteket pedig a forrásban megadott linken találjátok, a bögréket díszítés után 150 fokos sütőben 35 percig kell majd égetni - az is nekiveselkedhet, aki nem ért angolul, mert lépésről-lépésre mindent fotódokumentált is a kedves szerző, akinek ezúton is köszönet érte.

Forrás: Crafts Tutplus

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha ünnep anya apa ajándék kreativ idea étkezés hellókarácsony sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr55649052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása