Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Diótörő a csomagokon

2013.11.27. 09:26 felhasznalo

Mielőtt bárki bevetné magát a papírboltokba karácsonyi csomagolóanyagok után kutatva, előbb túrjátok fel a netet! Akadhat pár ötlet arra, hogyan készíthettek ti magatok otthon csomagolópapírt, de találtunk már ingyen letölthető, veridizájnos verziókat is. Még ajándékkártyákból is.

Mint ez az alábbi változat is bizonyítja. Mert hát mennyire helyesek már ezek a kis diótörők, akik már igencsak régen kapcsolódnak a kultúránkban a Karácsonyhoz, ugye. Szóval, elő a nyomtatókkal, mamák-papák, meg gugliabarátunk, tessék ötször is átgondolni, érdemes.

diotoro1.jpg

diotoro2.jpg

A diótörős csomagolópapír pedig innen tölthető le nyomtatható változatban full ingyen.

Forrás: Handmade Charlotte

1 komment

Címkék: design internet karácsony ajándék praktikus kreativ hellókarácsony sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr815657964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsibuvar 2013.11.27. 20:06:40

A4-es csomagolopapir? :)
Meg hat az otthoni szines nyomtatas nincs ingyen. Maradok a tavaly karacsony utan majdnem ingyen megvett csomagolopapirnal, evek ota igy csinalom. Enni nem ker, kis helyet foglal.
süti beállítások módosítása