Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A, mint apád, B, mint Boba Fett..

2013.12.03. 17:12 felhasznalo

Akinek volt már elsős gyereke, az tudhatja, bizony nem könnyű feladat az olvasni tanulás, főleg nem az ABC ismerete és elsajátítása. Még most, decemberben is biztosan akad olyan gyerek, akinek picit nehezebben megy az ABC elején a betűk felismerése - és mennyi van még a végéig!

Na, ilyenkor jól jön némi vizuális rásegítés a kölöknek, főleg, ha amúgy szereti a színes-szagos rajzokat is. Vagy esetünkben a Csillagok Háborúját. Merthogy van Star Wars-os ABC is kisiskolásoknak, hogy 3-CPO és Yoda, no meg az Erő is besegíthessen a tanulásba. Észrevétlen. És röhögve.

swabc1.jpg

swabc2.jpg

swabc3.jpg

swabc4.jpg

swabc8.jpg

swabc5.jpg

swabc6.jpg

swabc7.jpg

Forrás: Brandon Peat

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek művészet iskola fal gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr165672538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása