Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Több mint párna

2013.12.03. 09:17 tibtün

Hétvégén egy mini adventi vásárban jártam, ahol a háziasszony fiatal tervezőkkel karöltve stresszmentes, vidám légkört varázsolt az egyedi karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Ott találkoztam a Beauty Bird's gyerekpárnáival, éreztem, hogy a Gyerekszobán végzik egy bejegyzés formájában.

A párnákat állatfigurák díszítik enyhén geometrikus ábrázolásmódban, a színek tiszták, visszafogottak, nem túl harsányak, így bármely gyerekszoba elbírja őket. Az egyes darabok cipzárral vannak ellátva, ezáltal össze is illeszthetőek. Ez nemcsak remekül elszórakoztatja a kiskorú egyedeket, hanem az így kapott párnák új funkciókkal is bírnak, használhatjuk pl. székpárnának, falvédőnek, játszószőnyegnek, csak a képzeleten és a rendelkezésünkre álló párnák mennyiségétől függ.

pillows1.jpg

pillows3.jpg

pillows5.jpg

pillows10.jpg

pillows6.jpg

pillows7.jpg

pillows8.jpg

Forrás: Beauty Bird's

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek textil párna gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr735671274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása