Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babaház vagy könyvespolc?

2014.01.13. 09:40 tibtün

Épp könyvespolc projektben vagyok, ugyanis a gyerek mini könyvtára túlnőtt a rendelkezésre álló tárolási megoldáson. Így bukkantam rá erre a többszintes lakóházat formáló könyvespolcra, ami első ránézésre babaház is lehetne, ám az ajtók kinyitásával, rögtön láthatóvá válik, hogy egy könyvespolccal van dolgunk. A Brownstone házikó azontúl, hogy tetszetős darab, lehetővé teszi a könyvek rendszerezett tárolását.

A kis bútor falhoz rögzíthető, megelőzve ezzel egy esetleges borulást, a polcok igény szerint elhelyezhetőek, az ajtók mágnesek segítségével záródnak. A ház ablakokkal, ajtókkal áttört homlokzatán keresztül látható, hogy melyik könyv hol található, ugyanakkor a zárt bútor valamilyen szinten megóvja a porosodástól az éppen hanyagolt példányokat.

brownstone-bookcase.jpg

brownstone-bookcase-(1).jpg

brownstone-bookcase-(2).jpg

Forrás: Land of Nod

Szólj hozzá!

Címkék: design könyv polc tárolás könyvespolc gyerekszoba csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr585746334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása