Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Autók után vonatok

2014.01.30. 09:45 felhasznalo

A múlt héten Amaranta Ursula rátalált egy remek kis dekorszalagra, amivel bármelyik lakásban mobil és irgalmatlan hosszú autópálya létesíthető a hímnemű utódok nagy örömére. A Facebookon annyira belelkesedtek a népek, hogy alakulófélben van az első Gyerekszoba Rendelési Csoport - és ha ezt meglátjátok, akkor fix, hogy holnapra kész az első rendelés is.

Ugyanis a Donkey Products nemcsak mobil autópályával kábítja a fiúkat és a fiús szülőket. Hanem mobil vasúthálózattal is! Nem kell több favonat - de! -, nem kell több pályaépítés, csak előkapjuk a sínekkel mintázott ragasztószalagot, aztán már sihuhúzhat is a gyerek az apjával együtt. Mi azt mondjuk: instant get!

donkey.jpg

Forrás: Donkey Products

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek praktikus kreativ jármű sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr845789587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása