Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy kis művészettörténet LEGO-ból

2014.03.04. 16:54 Bohusek

Marco Sodano mindössze három képből álló sorozata pont annyira zseniális, hogy nem kell tovább ragoznia a műfajt. Bátran meghagyhatja az utókor számára a további kísérletezés lehetőségét. Az olasz alkotó jelmondata egyébként: a LEGO-val minden gyerek egyedülálló művész!

Nos, legyen! Magam részéről erősen gondolkodom az egyik emblematikus családi fotó kirakásán. Meglátjuk, a zseni szelleme áthat-e engem is? Probléma esetén azonban bátran kezdjük az utánzást Robert Rauschenberg fehér festményeivel. Ahhoz talán van elég LEGO elem itthon. De lássuk Marco műveit!

Az a bizonyos híres mosolyú néni.

LEGO.jpg

A fülbevaló pont nem látszik, de így is szeretjük.

LEGO1.jpg

A "görényes hölgy", ahogy azt egyszer egy ismerős gyereke mondta.

LEGO2.jpg

Forrás: Marco Sodano

4 komment

Címkék: játék kép lego művészet kreativ építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr65827850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerberus 2014.03.04. 22:56:13

Mintha gyanúsítottak lennének egy bűnügyben, vagy civil rendőrök, ahogy ezt a médiából megszokhattuk: a felismerhetetlenségig kikockázva.

gerberus 2014.03.06. 06:20:28

@felhasznalo: Így lehetne a címe M. Lisa is.
süti beállítások módosítása