Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Három korona kishercegeknek és kishercegnőknek

2014.03.24. 10:50 felhasznalo

Abban nincs vita, hogy minden gyerek a maga családjában trónörökösnek számít, no de koronát már nem mindegyik kap a fejére. Pedig nincs is annál jobb érzés úgy 4-5 éves korban, ha hercegnek vagy hercegnőnek képzelheti magát a kölök.

Ahhoz, hogy ezt az érzést megad neki, nincs szükség nagy dolgokra. Koronát bárki tud készíteni - igazán -, számtalan módját választhatjuk annak, hogy gyermekünket komoly méltósággá emeljük. Mi már régebben mutattunk például drótból és fából készített koronát - és el ne feledkezzünk ezekről a papírcsodákról sem! -, de most álljon még itt három alternatíva!

Kezdjük a legegyszerűbbel: vécépapír guriga és némi dekortapasz kell csak hozzá, meg olló, lyukasztó és egy rugalmas gumi, amivel majd a gyerek a fejére teheti. A dekorálást nyilván a gyerek ízlése szerint végezzük, és persze, hogy besegíthet az elkészítésébe!

korona1_1.jpg

Aki tud kötni, az kapja elő a sárga fonalait, és tüzetesen nézze meg ezeket a fotókat, aztán jöhet az egy sima, egy fordított. Vagy mi - nem tudok kötni, bocs!

korona2_1.jpg

És végül még egy ötlet: ha a kötés nem megy, de van otthon némi csipke - netán egy már nem használt csipketerítő -, akkor némi ragasztó, festék, glitter és egy kis kézügyesség segítségével igazán csajos koronák kerülhetnek ki a kezünk közül! Persze, fiúk esetében a glittertől el lehet tekinteni, és csipkéből is érdemes valami kevésbé díszeset választani. Vagy horgolni egy egyszerűbb mintájút...

korona3_1.jpg

Na, ki vág bele valamelyikbe?

1 komment

Címkék: játék gyerek anya apa kreativ idea sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr375876441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeslieBear 2014.03.25. 11:45:04

Az Index beharangozó cím nem sikerült túl jól, gurgia és csipéke elég furcsa alapanyagok. :)
süti beállítások módosítása