Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pompom, meg még nyuszi is!

2014.03.26. 09:45 felhasznalo

Ismét egy húsvéti projektet hoztunk mára nektek, nem bírunk már magunkkal, itten mozgolódik a tavasz a bőrünk alatt. Persze, a nagy zsizsegésben azért szeretjük az olyan cuccokat, amiket könnyű elkészíteni, de ez a pompom nyuszi pontosan ilyen. Gyors, egyszerű és a legkisebbek is elkezdhetik!

Szóval, végy némi szürke fonalat és készíts belőlük két tömött pompomot - ez ugye, senkinek sem okoz gondot? Ha valakinek igen, szóljon, szívesen leírjuk lépésről-lépésre! Ezután puha filcből vágj ki két fület, és vattából készíts egy kisebb labdacsot. Jöhet az összeállítás - ragasztót elő -, majd a dekor: némi cérna vagy két gomb szemeknek és orrnak, pár szál damil bajusznak. És kész! Ajándéknak tökéletes lesz a nyuszitól!

pompomnyuszi.jpg

Húsvétig még az is elkészül vele, aki maga sodorja a fonalat, de tényleg!

Forrás: FabDiy

1 komment

Címkék: játék tavasz húsvét ünnep szülő ajándék kreativ idea textil sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr405879373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2014.03.31. 09:01:24

Nekem simán gondot okoz a pom-pom készítés. Azonnali hatállyal szeretnék továbbképzést! Köszöntem.
süti beállítások módosítása