Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hintaló birodalmiaknak

2014.03.28. 16:24 szuperapu

Kevés dolog van amiért egyöntetűen, és nagyon tud rajongani a szerkesztőség, de például a hintalovakért, és a Star Wars univerzumért mindannyiunk odavan. Meg vissza. A két halmaz metszetében található, túl népesnek nem prognosztizálható terület viszont feltehetően még ennél is intenzívebben dobogtathatja meg a szívünket. Ahogy ezt az alábbi készség is tette. Szerelem első látásra, na...

Ez az AT-AT lépegető ugyanis zseniális. És nem csak kis Darth Vadereknek jó móka, de szerintem nekik aztán végképp kötelezől. És akinek tetszik, némi anyagi ellenszolgáltatás fejében az Etsy.com-ról letöltheti a sablonokat és a összeszerelési útmutatót, és máris nekiláthat a gyártási folyamatnak. Ami nem egyszerű, de majdnem olyan szórakoztató, mint a végeredmény.

atat01.jpg

atat04.jpg

atat03.jpg

atat02.jpg

Forrás: Epbot

1 komment

Címkék: design gyerek hintaló etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr365883408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2014.04.03. 09:41:18

De jó, hogy a gyerek még kicsi a netezéshez. Meglátná, és onnantól nem lenne nyugtunk.:)
süti beállítások módosítása