Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Így tojik a nyuszi tojást!

2014.04.10. 09:41 felhasznalo

Örök rejtély ez minden gyereknek, mert kicsit összevisszaság van e téren a családokban is: most tojja a nyuszi a tojást, vagy csak festi? No, ha tojja is, akkor mindenképpen csináljuk meg az alábbi tojássapkákat, hadd érezze a gyerek, hogy anyának-apának mindig igaza van.

Nem kell hozzá más, mint némi filc vagy poláranyag - utóbbi tartásával azért lehetnek bajok -, és vagy textilragasztó, vagy tű és cérna. Meg persze egy sablon és némi dekoráció. Ha 4 sapkát akarunk készíteni, szerintem 1 vagy két óra alatt elvégezhető a feladat, aztán Húsvét hétfőn reggel, a sonka és a főtt tojás mellett ennek is örülhet majd a család az asztalnál.

nyuszi1.JPG

nyuszi2.JPG

nyuszi3.JPG

nyuszi4.JPG

Forrás: Campbell Soup Diary

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét ünnep kreativ idea textil sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr255966071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása