Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Öröklufi

2014.05.27. 10:20 tibtün

A kölkök imádják a lufit, és nagy a bánat ha elrepül, kidurran vagy leereszt. Boris Klimek, Prágában élő designer olyan léggömböt alkotott, amely orvosolja a fenti problémákat.

Ugyanis ez a lufi egy üvegből készült lámpa, ha akarom mennyezeti függeszték, ha akarom falikar. A rögzítésnek köszönhetően garantáltan nem száll el, és a levegő sem száll ki belőle. Igaz, hogy nem lehet vele futkározni, játszani, de cserébe szépen világít, és szuperül mutat a gyerekszobában, 

Ha a gyerek labdázás közben egy jól irányzott dobással össze nem töri, mindennap gyönyörködhet benne a szőnyegen heverészve.

balloon-pendant-light (2).jpg

balloon-wall-light (2).jpg

balloon-pendant-light (3).jpg

balloon-pendant-light.jpg

balloon-wall-light (1).jpg

balloon-wall-light.jpg 

Forrás: Boris Klimek

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli design fény lámpa gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr796217298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása