Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szobát a szobába

2014.09.22. 09:19 tibtün

Nálunk a gyerekszoba tároló kapacitása a végéhez ért, a játékok, könyvek, kreatív eszközök mennyisége túlnőtt a rendelkezésre álló tárolási lehetőségeken. A tárgyak a gyerek rendrakási kedvétől függően vagy a fal mellett sorakoznak vagy szanaszét hevernek a szobában.

Ezért a gyerekbirodalom felfrissítésén töröm a fejem: ez a ROOM névre hallgató polcrendszer például ideális tárolóeszköz lenne. Praktikus és esztétikus, valamint összeállítása egy közös gondolkodásra és játékra is készteti a gyereket és szülőjét. 25 egymásba illeszthető, különböző formájú elemből áll, minden egyes darabot konkrét tárgy ihletett, így született meg a ceruzatartó egység, illetve a hosszúkás és cikk-cakk polc a könyveknek. Minden blokk egy külön szobaként funkcionál a rajta elhelyezett tárgy számára.

Az alkotók ugyan nem kifejezetten gyerekszobába szánták, de szerintem remekül elnyeli a kisautókat, plüssöket, könyveket, és a gyerekkonyha kellékeit is. Játékos küllemével pedig egyértelműen a szoba meghatározó bútordarabjává válhat.

room_furniture_system_erik_olovsson_kyuhyung_cho_miluccia91.jpg

room_furniture_system_erik_olovsson_kyuhyung_cho_miluccia6.jpg

room_furniture_system_erik_olovsson_kyuhyung_cho_miluccia9.jpg

room_furniture_system_erik_olovsson_kyuhyung_cho_miluccia7.jpg

Forrás: Studio E.O

1 komment

Címkék: design gyerek polc gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr566685999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushup 2014.09.22. 22:10:40

aham, tedd be a gyerekszobába, aztán mesélj, milyen praktikus volt.
ha netán kiderülne, hogy helypazarló dizájnerfasság, akkor gondold mögé, hogy én szóltam
süti beállítások módosítása