Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Denevér lufi Halloweenre

2014.10.30. 09:23 tibtün

Igaz nálunk nem honosodott meg a "halloweenezés" hagyománya, de az üzletek kínálata így is bővelkedik az ünnepi kiegészítőkben, a gyerekek meg naná, hogy bírják a töklámpás alakú gumicukrokat és a denevéres szalvétákat. Halloween-re készülve a töklámpás faragása gyerekkel is jó mulatság, de egyéb dekor elemek barkácsolásába is bátran vonjuk be a kiskorúakat.

Például, ez a szuper denevér lufi elkészítése sem túl bonyolult, mindössze fekete lufira, kartonpapírra, ollóra, kétoldalú ragasztóra és szalagra lesz szükség. A művelet a lufi felfújásával kezdődik, majd a száját a szalaggal összekötjük. Ezután az előre megrajzolt a denevérszárnyakat - ehhez kereshetünk mintát az interneten is - a kétoldalú ragasztószalag segítségével a lufira applikáljuk, és már kész is!

Mivel a lufik színes csokorban mutatnak jól igazán, denevérünket kiegészíthetjük - szintén saját készítésű - pók, szellem, pókháló és pompom lufival is. Képekért és részletes leírásért kattintsatok a forrásra!

Bat-Balloons.jpg

Halloween-Balloons-1.jpg

Halloween-Balloons-2.jpg

Halloween-Balloons-3.jpg

Halloween-Balloons-4.jpg

Halloween-Balloons.jpg

Halloween-Balloon.jpg

Forrás: Design Improvised

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep halloween sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr26837851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása