Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Letölthető babaszoba

2016.05.30. 09:35 tibtün

A baba- és gyerekszoba kialakítása a gyorsan változó igényeknek köszönhetően sok fejtörést okozhat a szülőknek. Milyen egyszerű dolgunk lenne, ha beírnánk néhány paramétert a gyerekbútor portálokra, és az letölthető formában kidobná nekünk a komplett a szobát.

Jelentem álmunk részben valóra vált, ha nem is az egész gyerekszobát, de a bútorok tervrajzait már letölthetjük. Ugyanis a MOME kezdeményezésére tavaly elindult az első open design szemléletű mozgalom, amely mindenki számára elérhetővé teszi a designbútorok tervrajzait. Ezek a tervek az internetről letöltve közkinccsé válnak, feladatunk már csak annyi, hogy találjunk egy jó asztalost, aki mindezeket megfizethető áron megvalósítja. Tavaly az első saját lakás volt a téma, idén a babaszoba, épp ezért a projekt a Download Design Baby nevet viseli.

Nekem nagyon bejönnek a fiatal tervezők munkái, többek között a színes épületeket formáló háttámlával ellátott kisszékek, tárolódobozok, a multifunkcionális bölcső, amelyet miután kinőtt a pulya, könnyedén asztallá lehet alakítani.

03_nagy-franciska_03.jpg

02_peni-brigitta_03.jpg

05_levai-levente_01.jpg

05_levai-levente_04.jpg

04_kenez-sara_01.jpg

06_papp-agnes_01.jpg

07_bodi-gergo_01.jpg

07_bodi-gergo_02.jpg

Forrás: download design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba kreativ gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr488739360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása