Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Végre szivárványszínűt csinálhat a gyerek! Fagyis tölcsérbe!

2016.05.31. 09:03 Bohusek

És amikor azt mondom, csinálhat, akkor igen, a nagydologra gondolok. A Squatty Potty amerikai terméknek köszönhetően ugyanis végre egészségesen pottyanthatjuk ki magunkból mindazt, amit korábban elnyeltünk. Gyermek és felnőtt felhőtlen, közös kiválasztása következik! Vigyázat, ijesztő unikornis tartalom veszély!

gyer.jpg

Nem, nem szedtünk varázsgombát, jól vagyunk. Minden, amit összehordtunk, azonnal összeáll egy egésszé. Konkrétan egy szép, szivárványszínű, csavaros fagyivá. Ami egy unikornisból jön ki. Igen, az alján. És hogy hogyan lehetséges ez?

Nos, egy amerikai tervező úgy döntött, ha újdonságként kívánja eladni a mezei sámlit, féltéglát, apa lexikonát - mert a technológia, melyet értékesít körülbelül bármilyen, megfelelő méretű tárggyal behelyettesíthető -, azt egy ütős marketingfogással teszi. Nem is tévedett, a bizarr, csillogó szemű királyfival és az erőlködő, majd megkönnyebbülő unikornissal úgy tűnik, bármi eladható.

Az alapkoncepció amúgy dicséretes: segítsük emésztőrendszerünket és tegyük könnyebbé a távozni kívánó anyagok útját. A segédeszköz maga szerintem elég nagy blöff. De amíg emberek palackozott levegőt rendelnek Kanadából Kínába, addig bőven van létjogosultsága a Squatty Potty fröccsentett műanyag termékének. Ezúton üzenjük a tervezőnek, hogy a függőleges helyzetben való szüléshez is kifejleszthet valami ülőalkalmatosságot!

De elég legyen az elméletből. Jöjjön a videó, amely örökre a retinánkba égett és egy életre átírta a csavaros fagyival való viszonyunkat. Érdemes kivárni a reklám végét, csodás lezárást kap a 2 perc 53 másodperces anyag. A termék honlapját minden hard core rajongónak ajánljuk. Elgondolkodtató tartalmakra lehet bukkanni.

Forrás: Squatty Potty

Szólj hozzá!

Címkék: egészség abszurdisztán bili fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr328753956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása