Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesél az erdő...

2016.06.02. 09:35 tibtün

Az Eperfa palántája Nagy Anna Nóra fejében és szívében csírázott ki kislánya születésével együtt. Az egykori MOME-s diákot a budai Hegyvidék és a Balaton inspirálja, rájött, hogy ezekről szeretne mesélni fajátékok formájában. A csapatot a textilkiegészítőkért felelős Berán Emese, és a gyerekverseket jegyző, egyben marketinges Garbai Nóra egészíti ki.

A madaras válogatás egy ornitológus segítségével jött létre, de megcsodálhatjuk a Hegyvidék élővilágát is az Erzsébet kilátóval együtt. A halas készletet igazi balatoni halak alkotják, mint pl. csuka, compó és sügér. A halak bánatára, ám a kisfiúk örömére egy horgászszett is található a kínálatban.

Az Eperfa célja időt álló, kisgyermekek számára is biztonságos, hazai alapanyagok felhasználásával készült minőségi játékok létrehozása. Termékeikkel megváltozott munkaképességű vagy szociálisan hátrányos emberek számára teremtenek munkalehetőséget.

171.jpg

172.jpg

173.jpg

174.jpg

177.jpg

Forrás: Dombon-a-tanya 

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív design játék gyerek csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr127101257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása