Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A komód, ami minden gyereknek jár

2016.06.08. 09:59 felhasznalo

Ha garázsvásár vagy lomtalanítás lesz a környéken, mindenképp nézz el, és ha teheted, szerezz be egy akármilyen komódot. Hogy miért? Mert egy ilyen komódra minden gyereknek szüksége van. És pont.

kom6.jpg

A Prodigal Pieces bloggere, Larissa egy garázsvásáron szerezte be azt a komódot, ami most a gyerekszoba legszebb dísze - és még funkcionálisan is tökéletes. Az art deco komódot 5 dollárért vásárolta meg Larissa és úgy döntött, felújítja a lányainak. Eredeti állapotába visszaállítani talán túl nagy feladat lett volna, na meg egyszer látott egy hasonló DIY-projektet, így fogta magát, és nekiesett az ütött-kopott komódnak.

kom1.jpg

kom2.jpg

Csiszolt, javított, szétszedett, alapozott, festett, lakkozott, és nem kevés munkaóra után a komód új életre kelt. Mint egy Volkswagen kisbusz. Aki nevet is kapott, méghozzá a sokatmondó Beep-et.

kom3.jpg

kom4.jpg

kom5.jpg

Istenbizony én is tárolnám benne a cuccaimat, annyira jó lett!

A teljes átalakításért és további részletekért katt a forrásban megjelölt linkre!

Forrás: Prodigal Pieces

1 komment

Címkék: anya pakolás recycle sk csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr828782166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2016.06.14. 10:22:38

A komód az első képen nagyon tetszik! Bár én mostanában egy íróasztal vásárlásán gondolkodom a gyerekszobába, ami úgy tűnik nem olyan egyszerű dolog. Találtam pár jó tanácsot itt, remélem, másnak is segít: lakberinfo.hu/lakberendezes/gyerekszoba/2015-08-10-nelkulozhetetlen-kellekek-a-gyerekszobai-iroasztalra/.
süti beállítások módosítása