Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falakon burjánzó természet

2016.09.12. 09:42 felhasznalo

A párizsi Little Cabari cég neve egyet jelent a boldogságot árasztó és színekben pompázó gyerekszobákkal. A cég mögött egy illusztrátor és egy designer áll, akik számtalan gyermekszobába való termékkel célozták meg a designérzékeny szülőket: lámpák, szőnyegek, bútorok, fantasztikusan szép textilek. Legutóbb piacra dobták tapéta-kollekciójukat, amikkel bármikor becsempészhető a természet a gyerekszoba falai közé.

Egészen elképesztő, gyönyörűséges tapéták ezek, repkedő madarakkal, növényi indákkal, levelek között megbúvó majmokkal - amilyennek csak gyerekfejjel elképzeli az ember az őserdő szűrt fényű, zsibongó miliőjét. A színkombinációk alapján elsőre a lányszobák jutnának eszünkbe, de valójában szerintem nagy része a mintáknak nagyon is uniszex, bátran vállalhatunk ennyi extremitást a gyerekszoba berendezése közben.

Személyes kedvencem az indiánfalu életét ábrázoló darab még, na azt sem csak fiúszobában tudom elképzelni.

caba1.jpg

caba2.jpg

caba3.jpg

caba4.jpg

caba5.jpg

caba6.jpg

Érdemes megnézni a Little Cabari oldalán a többi terméket is, a szőnyegekért szerkesztőségileg odavagyunk még, de azok megérnek egy külön posztot a későbbiekben.

Forrás: Little Cabari

2 komment

Címkék: design fal tapéta dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7411693419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sesquatch 2016.09.14. 07:52:56

Megneztem a weboldalukat is. Tenyleg gyonyoruek, de meg a nyugati atlagfizetesekhez is dragak.
Pl. 1400 EUR egy gyerekszonyeg, 3500(!) eur egy kisasztal es 3 gyerekszek.

BNati 2016.09.19. 09:26:26

Tündéri gyerekszobák! És, ami nagyon fontos, hogy az apró részletek is stimmelnek. Tehát a szőnyegre is figyeltek. Szerintem egy gyerekszobába ez az egyik legfontosabb dolog, ha van. Én ezt a szőnyeget vásároltam a gyerekszobába: www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/4146-56
süti beállítások módosítása