Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gazdaságos jelmezötlet kismamáknak

2016.10.07. 09:29 felhasznalo

Hamarosan itt a Halloween, ami igen, tudjuk, hogy nem klasszikusan magyar ünnep, bár egyébként a Mindenszenteket elvileg mi is ünnepeljük, de hót mindegy. Szerintünk egy jó beöltözős mulatság bármikor nagy királyság, és ha valaki épp babát vár, akkor sem szabad kimaradnia belőle.

Szóval, íme, most ezt találtuk a jelmezre vágyó, de sokat rákölteni nem akaró terhes anyáknak a nagy interneten: öltözzetek avokádónak!

avokado.jpg

Ehhez direkt jól jön a nagy pocak, amit simán egy barna pólóba kell bújtatni, majd rátenni a kartonból kivágott és zöldre festett húsos részeket. Ennyi.

Forrás: Redbook

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség kismama kreativ jelmez sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1311767023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása