Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kázmér és Huba életre kelt

2016.10.12. 09:50 felhasznalo

Kicsit borús az idő, meg hideg is van, mindenkire ráfér egy kis mosolygás. Mi pedig tudunk két figurát, akiken szinte mindenkinek önkéntelenül mosolyra húzódik a szája.

Képregényhősök ők, nem mások, mint Kázmér, az élénk fantáziájú, igazi rosszcsont kisfiú és elmaradhatatlan társa Huba, az életre kelt plüsstigris. Bill Watterson napi stripjéből jutott a magyar újságokba is jócskán, így nekünk is régi ismerősök. Ezer kalandjukat láthattuk a pár kockából álló rajzokon.

Akik pedig ennyi kalandba bonyolódnak unos-untalan, azokban van annyi spiritusz, hogy érdemes legyen továbbgondolni őket. Ezt tette a Reddit közösségének egyik tagja, Nite4awk is, mikor valós helyszínekre fotosoppolta a két jóbarátot.

kh1.jpeg

kh10.jpeg

kh2.jpeg

kh3.jpeg

kh4.jpeg

kh5.jpeg

kh6.jpeg

kh7.jpeg

kh8.jpeg

kh9.jpeg

Mivel a képek igen jól sikerültek, meg is kellett osztania, így a páros mókázása egy kicsit minket is visszaringathat a régi önmagunkba. Amelyik vigyorgott teleszájjal a világba, amelyik rohangált, esett és kelt, és naphosszat pörgött, és nem volt számára fontosabb, mint egy kedvenc plüssállat és az adott pillanat. Mosolyogsz már?

Forrás: Reddit

Szólj hozzá!

Címkék: kép művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr315085892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása