Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Üveggolyókkal álmodsz még?

2016.10.14. 10:25 felhasznalo

Nem tudom, mi az, ami annyira elvarázsoló az üveggolyókban, de én nemcsak gyerekkoromban imádtam őket, hanem most is. A gyerek is odavan értük pici kora óta és gyanítom, hogy ezt ő sem fogja kinőni.

Talán a fények változása a felületükön és a belsejükben.  Vagy a mozgástól kavargó köddé váló belső színek. Netán az a halk surrogás és koccanás, amikor egymáshoz ütődnek. Esetleg az az elegáns hűvösség, ahogy a kisebb-nagyobb tenyerekbe simulnak. És ne feledkezzünk meg arról a csodáról sem, ahogy rajtuk keresztül szemlélve megtörik a világ megszokott képe.

go4.jpg

Ha te sem gyógyultál ki a gyerekkori üveggolyó-mániából, akkor örülni fogsz a hírnek, hogy Svájcban létezik egy cég, a Kosmosphaera, amelyik hatalmas, de tényleg hatalmas üveggolyókat gyárt. Mintha csak kifejezetten felnőtteknek készítenék ezeket. Na jó, óriás felnőtteknek.

go1.jpg

go2.jpg

go3.jpg

go5.jpg

go06.jpg

Persze, ezt már nem fogod felkapni, belerejteni a markodba és türelmesen várni, ahogy a kezed melegét átveszi, nem fogod  zsebre vágni sem. De talán találsz a lakásban, a gyerekszobában, a nappaliban vagy akár az erkélyen, kertben egy sarkot, ahol otthonra lelhet egy vagy akár több is, hogy rápillantva mindig gyönyörködtessen. És emlékeket idézzen.

Forrás: Kosmosphaera

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek szülő anya apa művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1911806643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása