Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Férfimellek nagytotálban

2016.10.20. 10:07 felhasznalo

Aki kellemes látványra számít, annak már most szólunk: lehet, hogy csalódni fog. A látvány nem biztos, hogy megnyerő, viszont a téma ippeg elevenünkbe vág. Ezekkel a férfimellekkel ugyanis egy nagyon fontos dologra hívják fel a figyelmet. Arra, ami kiemelten fontos téma minden októberben.

A mellrák a leggyakoribb női daganatos betegség, amit, ha időben felismerünk, nagyon jó esélyekkel gyógyítható ma már. Ehhez viszont az kell, hogy hónapról-hónapra körülbelül két perces vizsgálattal felmérjük otthon a terepet: van-e bármi változás az eddigiekben megszokottakhoz képest? Mert igen, az egészséges női mellekben is lehetnek csomók és egyebek, csak nem mindegy, hogy van-e új, vagy elkezdett-e valamelyik furán növekedni.

mell2.jpg

mell3.jpg

Sokan viszont nincsenek ennek fontosságával tisztában, vagy ha mégis, tanácstalanok, hogyan is kell ezt jól csinálni, mire kell figyelni. Pedig fontos lenne minden nőnek megtanulnia, majd a lányainknak is megtanítani az önellenőrzést, hogy tudatosan álljanak hozzá és szükség esetén ők is minél gyorsabban eljussanak orvoshoz.

Az alábbi, argentín MACMA (az argentín mellrák jótékonysági szervezet) részére készült reklámban is pontosan erről van szó: vizsgáld át magad minden hónapban a filmen látható módszerrel. Hogy miért pont egy kissé túlsúlyos férfi mellén mutatják be mindezt? Mert a női mellek, különösen a mellbimbók sok helyen - például a közösségi médiában is - cenzúra alá esnek. Nem lehet még ilyen céllal sem mutogatni.

mell1.jpg

Ezért egy trükkös húzással a DAVID ügynökség emberei arra gondoltak: olyan férfiembert kell keríteni a kisfilm elkészítéséhez, aki rendelkezik elegendő mellszövettel az eljárás bemutatásához. Az biztos, hogy a videó figyelemfelkeltő lett, és szépen meg is futott a neten.

Jut eszembe, ha már mellek, rák és férfiak: fontos lehet, hogy a mellrák előfordulhat férfiaknál is. Lehet, hogy nekik sem ártana időnként ellenőrizni magukat.

Forrás: Clios

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság reklám anya lány egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4711767019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása