Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Neveld gyermeked muzikálissá stílusosan

2008.03.03. 18:44 felhasznalo

A technika fejlődése ma már kivétel nélkül hatással van mindannyiunk életére. A gyerekekére is. Mert ne kívánd, hogy szegény gyerekedet az oviban azért csúfolják, hogy még mindig csak a rádiót, a kazettás magnót és a CD lemezjátszót ismeri, arról nem beszélve, hogy égetnéd azzal, hogy egy böszme walkmant csapsz a nyakába a suliba menet? Ugye, nem?

A Lego MP3 lejátszó 2 GB tárhellyel szolgálja gyermeked zenei fejlődését Halász Judittól a Belgáig, gyorsan feltölthetők az elemei, és könnyű kezelni. Ja, és mindössze 40 gramm, így akár egy hároméves is elbírja. Reméljük, hamarosan piacra kerül az ügyes kis szerkezet MP4-es változata is!

Forrás: Homeloo

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek lego művészet gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr67363569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása