Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Teljes agyhalál esetére

2008.03.07. 14:40 felhasznalo

A zombi üzemmód véleményem szerint már-már természetesnek tekinthető egy párhetes baba mellett, de esetleg akár hónapok múlva is, amennyiben a ded nem kegyelmez nekünk, és óránként talpra rángat a jó meleg ágyból. A fáradtság egyenes következménye lehet a gyermekágyi szenilitás, amikor úgy esnek ki a fejedből a dolgok, hogy észre sem veszed. Mondjuk, épp ezért jó, hogy két szülője van egy embergyereknek, valamelyiküknek már csak eszébe jut, hogy pelenkázni kellene, esetleg fürdetni, vitamint adagolni, miegymás.

De ha mégsem, akkor sem kell aggódni. Mert már van egy segédeszköz, ami megint segít abban, hogy következmények nélkül, csökkent hatásfokkal üzemeljünk. Az Itzbeen készülék ugyan nem igazán igény szerinti szoptatáspárti, de legalább egészen biztosan nem hal éhen a gyerek. Már abban az esetben, ha amúgy nem jelezné éktelen üvöltéssel, hogy éhes.

Az egykezes csodán ugyanis egyetlen gombnyomással beállíthatod, mikor evett utoljára a kicsi. Ha esetleg órákig nem nyúlnál hozzá, arra is figyelmeztet, hogy cserélj pelenkát. Még bioritmusát is nyomon követheted gyermekednek, ha memóriába csapod legutóbbi ébrenlétének idejét. És ha nem találnád a legutóbbi látogatás óta a kiskönyvet, arra is emlékeztet, hogy mikor kell raportra menni a védőnőhöz. Mindezek mellett van neki kijelző-világítása, övcsiptetője, hogy bárhová magaddal vihesd, riadófújó funkciója, ami a beállított időintervallumok elteltével lankadó elmédet visszarángatja a valóságba, éjjeli fény funkciója.

De a legjobb az a gomb, amelyen beállíthatod, hogy melyik mellből evett utoljára a gyerek. Na, ha erre sem emlékszel, akkor az már tényleg a vég.

Vigasztalásként: azért előbb-utóbb minden gyerek kissé humánusabb életmódra vált, és végre eljön majd az az idő is, mikor 5-6 órát is alhatsz egyhuzamban. Addig pedig kitartás!

A kérdés: szerintetek valóban hasznos egy ilyen kütyü, vagy inkább az abszurdisztán kategóriába vele?

Forrás: Itzbeen

2 komment

Címkék: szülő anya apa gép baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr60369177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savitri 2008.03.19. 02:26:59

most találtam a blogodra.
fantasztikus, pedig jobb lenne ha aludnék inkább

egyébként én sose tudtam melyik mellből evett utoljára, mindig mérlegeltem súly alapján hehe

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.19. 10:41:46

remélem, hogy hasznos is.:) meg azt is, hogy azért fel bírtál kelni ma reggel. :)

na, de épp erről beszéltem, ha másról nem, a súlyról tudtad, nemde? de ha valakinek már az sem tűnik fel, hogy jé az egyik könnyebb, a másik meg nem...
süti beállítások módosítása