Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Már megint itt van a szerelem!

2008.09.04. 09:12 felhasznalo

Első látásra! A Mod Mom Furniture-ről már írtunk régebben egy posztot, de most ismét itt az ideje, hogy egyperces néma ámulattal adózzunk Kiersten fantáziája és kézügyessége előtt. A Noah Owl Box a mester/embernő/asszony elsőszülött fia után kapta nevét, de eredetileg egy másik kisgyermeknek készült.

Kiersten natúr fabútorok és földszínek mellett tudja saját termékét a leginkább elképzelni. A bagoly szemei egyúttal fogantyúként is szolgálnak (vizuális olvasóinknak – igen, ez kissé morbid, de istenem, ennyi belefér), a fedő pedig ultrakönnyű, hogy egy kisebb gyerek is simán elbánhasson vele.

Forrás: Mod Mom Furniture

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek praktikus rend baba tárolás idea gyerekszoba sk kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr54645754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása