Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minden napra egy alma

2008.09.25. 16:15 felhasznalo

Bár régen világviszonylatban is az elsők között voltunk almafogyasztás-ügyileg, mára sajnos az a tendencia, hogy egyre ritkábban kerül a gyomrunkba ez a finom gyümölcs. Sőt, bármilyen gyümölcs. És ez különösen igaz gyerekeinkre, akik az alma helyett szívesebben ropogtatnak tízóraira, uzsonnára chips-et, ropit, vagy csokoládé szeletet.

A Spoolsewing almászacskó-szettjével arra szeretné buzdítani a szülőket, hogy gyermekeiknek adjanak minél több gyümölcsöt (és ne csak zacskóminta formában), a gyerekeket pedig arra, hogy a csinos kis csomagból szívesen meg is egyék a piros, savanykás almát. Ti mennyi gyümölcsöt adtok naponta a gyereknek?

 
Forrás: Spoolsewing

2 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa úton idea öko étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr12681269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pzs28 2008.09.28. 21:43:43

jujjjjjjjj ez az oldal marha jó......remélem sűrűn frissítve lesz a jobbnál jobb ötletekkel. És igen a gyümölcs fontos dolog.....én is pucolom reggel fél hatkor az almát a fogváltós kis csajomnak..amúgy meg bírná enni egyedül is :)

marigold 2008.09.29. 20:39:50

Most eszembe jutott a saját kis uzsistáskám :)) De rég volt...
Sokat kukkolok itt nálad :) puszi
süti beállítások módosítása