Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lezárult a játékkonyha pályázat

2009.01.22. 10:25 felhasznalo

Január 19-én éjfélkor véget ért újabb játékunk, melyre a Látogatók által önkezűen elkövetett játékkonyhák képeit vártuk. Az utolsó pillanatban érkezett még egy pályázat Esztertől, ezt az alábbiakban megmutatjuk, az összes többi pályázóval együtt. Lássuk, hát!

Eszter pályamunkája tökéletes családi munka volt, édesapjával együtt készítették el ezt a kedves, mackókkal díszített, IKEA kiegészítőkkel felszerelt darabot.

„Itt küldök 2 képet a mi konyhánkról, amit Zorka lányomnak készítettünk a papámmal Karácsonyra. Illetve az én rajzom alapján ő készítette el a vázat, én meg dekoráltam. A főzőlap dekorgumi, a gombok csavarhatók, fűszeresüveg-kupakok. A macik decoupage-olt dekorgumik. A konyha nagyon stabil így a hátoldala rajztábla lesz majd egyszer. Edénykék, kosarak IKEA (de ez gondolom látszik). Zorka általában műaranyhalakat, diót, gesztenyét főz, ami akad.

Következő projekt a babzsákfotel lesz.”

Zorka, szerencsés lányka vagy! Eszter, majd a babzsákra is kíváncsiak lennénk.

Hannáék konyhája nem kevés kreativitásról tesz tanúbizonyságot, ami mellett már csak külön érdem, hogy reciklált alapanyagokat is felhasználtak az elkészítés során. Pályamunkájuk további előnye, hogy tökéletesen mobil, akár egy táskába is bevágható.

VKOrsiék három gyerekre szabták a maguk multifunkciós játékkonyháját, amely további bővítéseknek néz még elébe, hiszen kap majd egy felsőrészt különféle fakkokkal, és némi oldalirányú kiterjesztést is, hogy a három csemete egyszerre garázdálkodhasson a fantázia-gasztro területén.

Gergőék minikonyhája azért is különleges, mert bizony itt már befigyelt némi műszaki szaktudás is. Ahogy egy korábbi posztban már elhangzott, a sütő és a főzőlapok még világítással is rendelkeznek.

Szöszmösz-Livusék hokedliból kialakított konyhájában annak egyszerűsége és mégis finom részletei az igazán megragadóak. Bogi a második születésnapján főzhette meg rajta első babfőzelékét, ám sajnos ezt csak egy link formájában tudjuk prezentálni.

Anikóékat sem győzték meg a piacon kapható, gagyi műanyag konyhák, így inkább tervezett egyet, amit aztán a férjével közös projektben, a karácsonyfa alatt fedezhetett fel boldog tulajdonosa.

A nyertest egy véletlengenerátor segítségével sorsoltuk ki – mivel nehéz lett volna a remekművek közül szubjektív választással kiemelni egyet -, aki nem más, mint VKORSI! Gratulálunk!

Nyereményed egyike az alábbi két mesekönyvnek,Te döntöd el, melyiket szeretnéd átvenni a postástól:

Ördögh Ottó – Róth Anikó: Zsákmese (Scolar Kiadó) vagy Jonathan Emmett – Vanessa Cabban: A legszebb ajándék (Naphegy Kiadó)

 

8 komment

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya apa pályázat nyeremény üzenet sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr12894967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.01.22. 14:32:00

Mind olyan jó! Én úgy sajnálom, hogy fiúnk van, és nem készíthetek neki egy ilyet! (Persze tudom, ki gátol meg benne, de hát a párom szerint ez mégiscsak csajos dolog...)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.01.22. 14:40:43

@Dana78: Dana! Biztos lesz még olyan sk-pályázat, ami fiúkat is érint. Addig meg ajánlom a szülinapi nyereményjátékot, a fiúk kapják a szuperhőst, a lányok Piroskát. Hm?

Dortje 2009.01.22. 15:33:16

Bocs a nick-váltásért, de most jöttem rá, hogy egyszerűbben is lehet lecserélni a nicket! Ugyanis eddig csak 3 blog.hu-s oldalt látogattam sűrűbben, és nem is igazán kommenteltem, így nem éreztem szükségét, illetve nem is figyeltem fel arra, hogy itt más a nickem. Ezt a nicket meg nem is használtam, igazán nem is tudom, miért lett az, ami, de most már, hogy sűrűbben kommentelek, szükségét éreztem, hogy az "igazi"-t használjam, ami mögött van tartalom is. Eddig az egyik blog.hu-s oldalon mindig manuálisan cserélgettem dortjére, de most jöttem rá, hogy egyszerűen az adatlapon lehet cserélni és kész. Mentségemre legyen, hogy tényleg nem használom, így az adatlapom is legutóbb vagy egy éve volt nyitva. Na bocsi ezért, nyugodtan töröld ki, csak olyan lelkiismeret furdalás izé jött rám. :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.01.22. 15:41:13

Dortje, azért rájöttem ám, hogy te vagy Dana is.:) Részemről nincsen ezzel semmi gond, ha a rendszer lehetővé teszi a több nick használatát, miért ne élnél vele? (Amíg az emberek nem visszaélnek ezzel, addig tök rendben van.)

Na, mindegy, szóval, ne érezd magad rosszul, jó?

vkorsi 2009.01.22. 15:58:01

Dortje :)
nekem 2 fiam van, a pici lány mégcsak 1.5 éves :)
és a legnagyobb főző Máté :)
szerintem fiúknak ugyanúgy jó a konyha, volt régebben is.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.22. 10:34:34

@muzsika: szuper.:) És találtam még egy csomó sk konyhát, csak az utóbbi időben annyi szó esett róla, hogy már nem volt pofám felpakolni.

Persze, ha igény van rá...
süti beállítások módosítása