Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Reggeli rosszullét stílusosan

2009.03.17. 15:14 zaphodbb

Sokan ismerjük a terhességi reggeli rosszullétet, ami töretlen lendülettel felbukkan minden reggel, akár teljes kilenchónapnyi hosszan is. Nekem nem reggeli, hanem egész napos rosszullétem volt a 16. hétig mindkét csajjal, az ellenségemnek sem kívánom. Találtam egy olyan oldalt, amin olyan kis zacskókat árulnak, amitől ugyan fizikai állapotunk nem javul szignifikánsan, de legalább szép, mintás, stílusos és trendi zacsikba rakhatjuk ki, aminek ki kell jönnie.

Tudom, van ennek azért létjogosultsága, én is átéltem, hogy az utcán tört rám, vagy az üzletben, vagy akárhol, ahol persze nem volt mosdó. Akkor tényleg jó lehet, ha van nálunk egy ilyen - vagy egy sima barna testvére -, hogy félre tudjunk vele húzódni egy csendes sarokba. Persze, felmerülhet a kérdés, hogy utána mit kezdjünk a csomaggal, de ha mosdót nem is lelünk, egy szemetessel tán nagyobb szerencsénk lesz.

Forrás: Morning Chicness Bags

3 komment

Címkék: kiegészítő szülő anya terhesség egészség abszurdisztán recycle csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr451005520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.18. 14:11:25

Tuti. Én ugyan a négy terhesség alatt összesen egyszer hánytam (télleg, sima 24 órás HÁNYINGERZACSI nincs?) de autóban hányós gyermekemnek főnyeremény. Legfeljebb nem azt mondja a szentem, hogy "anya, mindjárt behányok", hanem azt, hogy "anya, mindjárt zöldbe hányok..." (by Bambooboo) :)
Egyébként meg hogyhogy mit kezdjünk? Kidobjuk, mint a használt pelust, és még környezetbarátabb is. Mert mint tudjuk, répa az minden esetben van benne :)))))))))))))))))))))

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.18. 16:47:37

@Cyr: 24 órás hányingerzacsi keringetőrendszerrel és szűrőkkel, mi?

Akkor tehát komposztáljuk, vagy csak dobjuk el, mint az almacsutkát?:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.19. 20:27:43

Nna. A keringetőrendszer használható ötlet :))) Esetleg négyüteműként működtetve. Szív, sűrít...etc. :)

Komposztáljuk. Lebomlós zacseszban. Éééééééééééééééés követeljük, hogy minden várandósra jusson egy komposzt-domb! (Ezzel még választást is lehetne nyerni :)))))))))
süti beállítások módosítása