Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati párnák

2009.04.15. 17:50 zaphodbb

A Hubas gyártja ezeket a tündéri állatokat, mindegyiknek saját nevet is adtak, így tuti, hogy gyermekünk rögtön beleszeret. Bemutatom nektek Oscart, a halat, Bertát, a madarat, Franzot, a kakast és Theát, az egeret a párnák közül. A párnák akkorák, hogy fetrengeni lehet rajtuk, ne ilyen pici, dekor párnákra gondoljatok. Ezekkel lehet játszani igazán.

Nemcsak párnákat, hanem tároló zsákokat, nagy szütyőket, vagy nem is tudom miket is gyártanak még, ők lennének pedig Doris, az elefánt és Walter, a kutya. Mehetnek bele a kedvenc mütyürök, kincsek, vagy akár anya töltheti meg pelenkákkal és ruhákkal. Tündériek, játékosak, a párnák kényelmesek, a szütyők pedig praktikusak. Ennél többet nem is kívánhatunk.

Forrás: Hubas

3 komment

Címkék: játék kiegészítő gyerek rend tárolás textil gyerekszoba padló dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr861063651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.04.16. 17:49:53

Juj, ezek tényleg állatiak!!! Egyszerűek, szépek, ötletesek!
Karácsonyra vmelyiket tuti megcsinálom!!!

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.04.21. 09:19:00

Ehhez hasonlóm nekem is volt, béka, csillag, hal és maci formában éppen milyen anyaga volt kreatív Anyukámnak. A béka és a csillag filcből volt, így letettem a parkettára, azon ülünk. A maci és a halacska plüssből, az volt a kis párnám nagyon sokáig.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.22. 23:31:34

@Hajnalom: És akkor tudod, gép elő, fotó lő, levél idevág.:)

@BCili: Mázlista. Én egy sosemvarró anyával és anyóssal vagyok megáldva, meg némi tűfóbiával, szóval jómagam tuti nem állnék neki. Hacsak nem textilragasztóval, bár gyanítom, lennének utána gondok vele.
süti beállítások módosítása