Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 6.

2009.06.09. 18:02 zaphodbb

A WAMP-on szóba került felhasznalo kolleginával, hogy nem koncentrálunk mostanában eleget a falra, ott is a képekre. Ezen felbuzdulva, ma folytatom a "Képet a gyerekszobába" rovatot, és madarakat rakok ki képzeletbeli, közös gyerekszobánk falára.

A Dwell Studio madarai abszolút helyesek és nagyon is a falra valók. Ezek a képek sem a szokásos, kicsit giccses gyerekmintákat hozzák fel, aminek mi nagyon örülünk, mert szerkesztőségileg bírjuk a különlegességet. A Dwell Studio-tól még fogunk szemezgetni, mert gyönyörűséges dolgaik vannak, de nem lőjjük el mindet egy posztban azért, inkább csigázzuk a kiváncsiságot egy kicsit.

 

Forrás: Dwell Studio

Szólj hozzá!

Címkék: design kép fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr531171388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása