Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Nevezz, hogy nyerj!

2009.06.11. 12:23 felhasznalo

Kedves Látogatók!

Ismét nyereményjátékra hívunk Titeket, mert nyerni jó. Ezt tudjuk ám mi is! Talán ezért is történt, hogy elindultunk az idei Goldenblogon.

Ezzel kapcsolatos egyébként mostani nyereményjátékunk is, amelyen nem is egy, hanem két nyeremény is lesz, ugyanis egy Folt Boltos gyerekhátizsák és egy hűtőmágnes készlet is kisorsolásra kerül. És hogy ezekért a szépségekért mit kell tennetek?

A játék menete a következő:

1. Nevezzétek a Gyerekszobát és a Gyerektrendet a Goldenblogra, a blogok neve alá linkelt posztoknak megfelelően.

2. A Goldenblog igazoló méljét forwardoljátok el nekünk, egy felhasználónévvel kiegészítve, a tárgysorban ez legyen: "Nevezz, hogy nyerj!".

Update 2.: Oké, akkor kiírom a mélcímet, hogy mindenkinek jó legyen, de így: soosbobi kukac hotmail pont com. Erre várjuk a továbbított igazoló leveleket.

3. Tegyétek ezt meg minél többször, mert ez esetben a mennyiség is számít, vagyis minél többször neveztek minket, annál nagyobb esélyetek van a nyereményekre.

Update 3.: Alapból mindkét blog három kategóriába (Kulturális, Szórakozás, Tanácsadó) illik, az ugye, hat nevezés kapásból, plusz úgy láttuk, hogy egy mélcímről nemcsak egyszer lehet nevezni, hanem ahányszor csak akartok.

4. Drukkoljatok nekünk - de ez már nem ide tartozik szervesen.

Fontos: Azok is esélyesek, akik a poszt megjelenése előtt neveztek minket, őket is csak arra kérjük, küldjék el nekünk az igazoló mélt.

A játékban kétszer fogunk sorsolni: az első kör mostantól június 23-ig tart, a második június 24-től július 14-ig. A második körben mindenki új lappal indul, csak a fair play kedvéért.

Ha bármi kérdés lenne, kommentben tegyétek fel, válaszolunk! Jó játékot mindenkinek!

7 komment

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr141177376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannahmama 2009.06.11. 17:36:42

Sziasztok!
Milyen email cimre kell továbbküldeni az igazoló szelvényeket?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.11. 20:51:33

@Hannahmama: Ha rákattintasz a szövegben a megfelelő helyre, elvileg már küldheted is a levelet. De gondolom, időközben megoldódott, mert már kaptam is tőled párat.:)

CsöppkeCsillus 2009.06.12. 07:51:55

Nem csak a szavazás számít majd a blogok versenyében? :-O Az is, hogy hányszor nevezik?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.12. 09:01:36

@CsöppkeCsillus: Nyilvános szavazás, ha jól értelmeztem a verseny menetét, csak a Mainstream kategóriában van - ott esélyünk sem lett volna olyan blogok mellett, mint a Tékozló Homár vagy a Szakítós.

A mi három kategóriánkban a nevezés lezárása után egy szakmai és egy nevezőkből összeálló zsűri szavazhat majd csak. Ezekben viszont számít a nevezések száma, mert a szavazás előtt összesítik az adatok, feldolgozzák, és úgy dől el, melyik blog kerül be a zsűri elé.

2009.06.12. 15:57:22

@felhasznalo: Khmkhm! Sötét vagyok (v. fáradt és kialvatlan), de nekem még mindig nem tiszta, h. milyen mail címre kell küldeni neked a visszaigazoló leveleket...

Dortje 2009.06.12. 21:44:12

Nekem is szükség lenne a sima mezei címre, mert az Outlookot nem használom, de alapból azt indítja el, ha rákattintok, viszont az meg leáll tőle, nem is jutok ela levélig....

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.13. 09:32:50

Okésos, kiírtam, remélem, így már mindenki el tudja küldeni a sok-sok nevezést.:)
süti beállítások módosítása