Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csocsó és Barbie rajongóknak

2009.06.12. 12:53 felhasznalo

Azt gondolom, talán nem annyira a gyerekeknek lesz érdekes a következő darab, hanem a kamaszoknak vagy a felnőtteknek, de mindenképp idevaló, két okból is: az egyik, hogy játékról van szó, merthogy a csocsó igenis az, a másik meg, hogy Barbie babákról, amikkel a klasszikus figurákat helyettesítették.

Chloe Ruchon meghökkentő, ám remek csavarja mellé még az asztalt is klasszikus Barbie rózsaszínre festette, ami a minimum közepesen őrülteknek biztosan bejön majd. Azért azt én is vigyorogva képzelem el, amint a Barbie haja lobog a szélben, miközben vadul tekerjük a rudakat, hogy be ne lőjjön az ellenfél egy gólt. Már kezdem is az ötvenesek gyűjtését, hátha valamelyik szórakozóhely is beszerez egy ilyet és nemcsak a designfesztiválokon lehet majd látni, pl. Berlinben.

Forrás: DesignBoom

3 komment

Címkék: design játék barbie abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr641180625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2009.06.12. 22:38:48

Hát, ez egész egyszerűen borzalmas :-o
És tényleg: biztos logob a hajuk. Jaj, de rémes!!!! Az enyém meg égnek áll :-DDD

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.13. 09:31:51

@Livus: Én azért kipróbálnám, hogy koppan a Barbie-k fején a csocsólabda.:)

krisztallit73 2009.06.13. 14:02:52

Aki már úgy igazán, ( hogyan is fogalmazzak?)túlfűtötten csocsózott, az tudja, hogy ha ez a Barbi asztali foci egyszer sportoló gazdára talál, ott nem lesz kegyelem a rózsaszín babáknak. Pár direkt shot és hullik a szőke műhaj!!
süti beállítások módosítása