Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lámpák, de hova?

2009.06.16. 18:51 zaphodbb

Ezek a Miss Tati lámpák elvileg gyerekszobákba valók, de olyan szinten csicsásak és ízlésficamosak, hogy én még, ha a pincébe is raknám őket, akkor se tudnék egy légtérben létezni velük anélkül, hogy kiégne a szemem. Egyszerűen eszelősek, az a fajta cucc ez, mint Győzike a tévében: odaszögez az iszony a képernyő elé tőle.

Az a legmegdöbbentőbb nekem, hogy nyilván azért létezhetnek, mert van rájuk igény, tehát ezek szerint valakik, valahol bírják az ilyen holmit. Hááááát, nálam abszolút abszurdisztán.

Forrás: Miss Tati & Friends

3 komment

Címkék: gyerek lány fény lámpa abszurdisztán gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr651188393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.06.16. 21:22:59

ezek szegények nagyon szörnyűek!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.17. 13:05:13

@vkorsi: a rózsaszín tüllszoknyás békással szerintem zsarolható a gyerekem. Mármint úgy, hogy ha valamit nem csinál meg, akkor ez fog lógni a plafonról.

vkorsi 2009.06.17. 14:52:58

@felhasznalo: zsarolásra tökéletes :D :D
süti beállítások módosítása