Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - A Twitteren is menetelünk!

2009.07.08. 14:27 felhasznalo

Drága Látogatók!

A 10. helyezés után a Kulturális blogok csatasorában ma újabb Goldenblogos hírünk van: bekerültünk a Twitteres versenybe is, ráadásul egyszerre mindkét bloggal - a Gyerekszobával és a Gyerektrenddel is!

Mivel ez számunkra is meglepetés, így összevonjuk a kettőt és mindenki, aki nevez minket a Goldenblogra és aki szavaz ránk a Twitteren július 14-ig, ugyanúgy részt vesz majd a sorsoláson a Folt Bolt hűtőmágnes szettjéért!

 

Itt pedig a közönségszavazatok alapján történik majd eredményhirdetés, vagyis számít a segítségetek! Tehát, ha tetszenek és szeretitek a blogjainkat, a következőt kell(ene) tennetek:

  • Twitterre belép
  • Következőt beír: @goldenblog Közönségszavazás #gbtv @Gyerekszoba @Gyerektrend @(tetszőlegesen választható)
  • Elküld

Az első helyen szereplő mikroblog név 3 pontot, a második két pontot, a harmadik egy pontot kap, ezért is nem mindegy a sorrend!

További fontos tudnivaló, hogy csak azoktól fogadnak el szavazatot, akik már július 1. előtt is csiripeltek itten, tehát új regisztrálásokkal nem lehet szavazni.

Szavazatokat leadni július 14.én éjfélig lehet, utána már összesítenek és eredményhirdetnek. Ha szavaztatok ránk, akkor annyit kérünk, hogy írjátok be, ide a kommentekbe, hogy milyen  twitteres névről ment a szavazat.

Ha a harmadik vagy a negyedik helyig eljutunk és megnyerjük a finom alkoholos italokat, ígérjük, szervezünk egy Gyerekszoba-Gyerektrend találkozót és együtt fogyasztjuk el veletek!

3 komment

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr251221955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannahmama 2009.07.08. 20:37:11

Na akkor ujra szavazok, de nem a mägnesert hanem a talälkozoert :)

Hannahmama 2009.07.08. 22:31:37

Na jó lehet csak én vagyok teljesen érthetetlen, de kérlek segitsetek. Ez a twitter oldal nem egyezik ezzel az oldallal? Csak mert oda vagy azért nem tudok belépni mert nem is vagyok regisztrálva vagy elfelejtettem volna a jelszavam vagy a nick nevem?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.07.09. 11:25:05

@Hannahmama: A Twitter egy külön oldal, egy mikroblog szolgáltatás, és sajnos, csak akkor tudsz szavazni ránk, ha már regisztrálva voltál július 1. előtt.
süti beállítások módosítása