Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A szekrényben fejreállt a világ

2009.09.02. 17:45 felhasznalo

Bizony, kérem, itt a lent a fent ,és a fent a lent. Aki nem hiszi, járjon utána. Egy szekrényt mutatunk be Nektek, de nem olyan boltban vásárolható fajtát, hanem azt, amit a filmeken lehet látni: ajtóval rendelkező gardróbhelység. Ezekben általában egy rakás ruha, cipő, rendetlen kölköknél játék, hazaszerető amerikaiaknál pedig minima egy, cipősdobozba vagy ruhák közé rejtett pisztoly is van. Ám jelen esetben ez a szekrény nem a hagyományos funkciójával bír, hiszen egy kislánynak teremtett külön kis világ, egy játszószoba rejtőzik benne.

Épp ezért szerencsére ebben a szekrényben nincsen fegyver, még csak az kéne, helyette viszont van benne rengeteg kreativitás és jól látható, illetve alapos szemlélődés után észrevehető ötlet. A család egyik barátja, Martha követte el ezt a hihetetlen idea-áradatot, ráadásul gondolatait tettekbe is formálta. Így került a plafonra az apró százszorszépekkel telepöttyözött műfű szőnyeg, melyből egy hatalmasra nőtt virág szolgál lámpaként. Így végezték a felhők teljesen földközelben, még jó, hogy a csillagokat nem hozta le Martha melléjük. 

 A ruhák helyett a polcokon most játékok sorakoznak, a falakon pedig számtalan apró, ám gyerekszemmel annál becsesebb apróság és részlet kapott helyet. Tárolásra a megszélesített és matraccal ellátott alsó polc alatti kosarak is remekek, el tudom képzelni, mennyi cuccot képesek magukba temetni. Égszínkéken.

 

Aki többet is szeretne tudni a játszószekrényről, kattintson a forrásban található linkre, akinek pedig valami hasonló, frenetikus és már kivitelezett ötlete volna a tarsolyában, az küldje el nekünk!  

Forrás: Dos Family

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek idea játszóház szekrény gyerekszoba sk dekor csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr931340133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása