Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Designos bilik

2009.09.25. 09:29 felhasznalo

Fiatal cég még a Hoppop, de máris bezsebelt pár díjat a termékeiért. No, persze, ez nem is csoda: csupa kitűnő designnal ellátott cuccot találhattok a honlapjukon, de mi most ezek közül csak a fürdőkádat és a biliket, no meg kiegészítőnek a fellépőt mutatjuk be, mert hát ugye a fürdőben sem maradhat stílus nélkül a gyerek.

Minden termék színes, de nem csiricsáré, a fürdőkád formájáért egyenesen oda meg vissza vagyok, kellene is egy ilyen felnőtt méretben a fürdőnkbe. A bilik közül nekem kiváltképp a magasított formájú jön be, erre nagyobb gyerek is kényelmesen rá tud ülni, más kérdés, hogy lehet, addigra a gyerek már rég a vécét használja. A fellépő is jól néz ki, engem egy csöppet az IKEA fellépőjére emlékeztet.

Forrás: Hoppop

3 komment

Címkék: design gyerek praktikus fürdés bili fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr671386424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2009.09.26. 09:02:51

Azon filóztam, mennyivel sokkal jobb lehet ilyen minimalista, áramvonalas bilibe purcintania a gyereknek, mint a tök sima, nem zenélős, nem tapsolós, világítós, csengő-bongó kb 400 forintos ikea bilibe.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.27. 14:02:13

@AnnaPanni: Az élmény nyilván mindkettő esetén megfizethetetlen...:)

De bármennyire is igazad van abban, hogy a 400 forintos bili is tökéletes, sokan mégis megveszik az autóformájút, a zenélős és még ki tudja, milyen darabokat... Nyilván van rá valami ok.

Amúgy nálunk bili sem volt: a gyerek egyből a slozira lett szoktatva, minden további nélkül működött a dolog. Fellépő és WC szűkítő nélkül.

csöpp és potty · http://csoppespotty.blog.hu 2009.09.28. 11:58:18

Szerintem szépek. És minden bizonnyal nem kapar a szélük, mint a hazai fröccsöntötteknek általában.
süti beállítások módosítása