Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Krétát használni kötelező

2009.12.01. 17:48 Cyr

Az Offi rajzoló-székét már bemutattuk Nektek itt, a Gyerekszobán, most két másik, legalább annyira zseniális alkotást láthattok tőlük.

A fent említett rajzoló-szék méltó párja az Eric Pfeifer designer nevével fémjelzett rajzoló-pad. Bár ebben a kivitelben a ceruzáknak már nem szolgál külön tároló, azért az újságoknak, rajzlapoknak itt is bőven akad hely. A fekete laminált felületen szabad - sőt,  kifejezetten kötelező! - a színeskréta-használat, a remekművek pedig könnyedén letörölhetőek. Szépsége épp egyszerűségében rejlik, az asztal íve csupán egy könnyed firkantásnyi hullámvonal, a világos székkel párosítva lesz letisztult az összkép.

A rajzolásban megfáradt gyermek pedig egy - engem szánra emlékeztető - felnyitható ülésű hintaszékben pihenheti ki a fáradalmakat, ami szintén remek tárolóhellyel szolgál, és aminek elkövetője ugyanaz a Roberto Gil, aki a rajzoló-székben is utazott.

Forrás: Offi

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal praktikus szék pakolás gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr771565205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása