Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Kiket temetett be a nyereménylavina?

2009.12.19. 19:02 felhasznalo

Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan még a legkisebbeket is be tudták vonni valamilyen szinten a munkába.

Kivételes játék volt ez, hiszen jelen esetben nem a véletlenre, de nem is a szavazókra bíztuk a döntést, hanem a háromfős szerkesztőség pontozott. Egytől tízig. Aztán átlagoltunk, és az így legmagasabb pontszámot elérők között osztjuk szét az ajándékokat. Amiből nem kevés van.

Nyilván személyes ízlésünk is közrejátszott a döntésben, de próbáltuk szem előtt tartani, hogy a gyereket mennyire kreatívan vontátok be, maga az ötlet mennyire egyedi és csak sokadrangú szempontnak tartottuk, hogy a kivitelezés mennyire sikerült hibátlanra.

Sorrendet nem hirdetünk, hiszen minden nyereményünk értékes és szép, megpróbáltuk viszont ezeket úgy elosztani, hogy a gyerekek nemének-korának megfelelőek legyenek. Hogy ne csak nyerjetek valamit, de tudjátok használni is, és örömet okozzon majd.
 

Most leírásokat nem fogtok találni, de később mindegyik pályaművet publikáljuk majd leírással együtt. Jelen esetben csak a fotókat fogtok látni, meg persze a nyereményeket. Kérjük a nyerteseket, hogy mielőbb jelentkezzenek, írjanak pontos címet gyorsan, hogy mielőbb postára adhassuk a nyereményeket. Ha valaki netán budapesti, személyes átvételre is lehetőség van, bár ezt le kell egyeztetni.

Lássuk hát, kik, mivel és mit nyertek!

Első nyertesünk Csitri, aki egy hároméves kisfiú hathatós segítségével alkotta meg a képen látható télapós társasjátékot. Később természetesen bővebb elkészítési útmutatóval és játékszabállyal is jelentkezünk majd, most csak annyit mondanánk még, hogy nyereményük egy karton pók építőjáték a Kartonjáték.hu felajánlásával.

Következő nyertesünk lufiii, aki egy kétéves kisfiú büszke szülője, ők ezt a kézlenyomatos karácsonyfát alkották együtt. Nyereményük egy falmatrica a Stickit.hu felajánlásával.

Következik Orbis, aki ötéves és hároméves lányával alkotta ezeket a fantasztikus csíkokból készült és csíkos karácsonyfákat, valamint hóemberes üdvözlőlapokat. Ők a Kartonjáték.hu jóvoltából egy karton babaházzal lesznek gazdagabbak.

 

Savitriék fürdősüteményei tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek. Ötéves lánya és hároméves fia pedig a Pappet karton bábparavánjának és papírbábjainak örülhetnek majd.

Anyamanyáéknál három gyerek - egy hatéves kislány, egy négy- és egy kétéves kissrác -sürgölődött a karácsonyi szépségek körül. Rengeteg ötletes dolgot készítettek, amiért cserébe három könyvet kapnak a Két Egér Könyvesbolt támogatásával.

Sarosmokaszinéknál is kreatív lehet a család - 4 és fél éves, valamint 20 hónapos fiai segítettek a következő szépségek (WC guriga figurák, téli manóváros, üdvözlőlapok és ajándék apának) elkészítésében. Nyereményük egy igazi retró játék, egy lendkerekes törpeautó a Rododendron Art & Design Shop felajánlásával.

 

H_vimizo lányai már nagyobbacskák és nagyon ügyesek. A 9, 7 és fél, illetve 6 éves lányok segítségével illetve önálló munkájával születtek a  következő csodák. Nyereményük egy könyvcsomag a Két Egér Könyvesbolt felajánlásával.

Csípős csirkeszárny nevű Olvasónk egy négyéves és egy másfél éves kisfiú anyukája. A gyerekek a képeken látható díszeket és dekorokat készítették szülői támogatással. Nyereményük a Figurka Design manósapkája.

Hajnalomnál is három gyerkőc van - egy hétéves nagylány, egy 4,5 éves nagyfiú és egy 7 hónapos kislegény. A kicsi talán nem segített, ám a másik két gyerek tevékenyen részt vett a bejárati ajtó felszalagozásában és a többi szépség elkészítésében is. Hogy a hadseregnek elegendő mézeskalácsról ne is beszéljünk. Nyereményük egy függőágy a Fuggoagy.hu felajánlásával.

 

Csodálkoztunk volna, ha VirgArt nem jelentkezik pályázatunkra. De megtette, és kiderült, hogy náluk valószínűleg családi örökség a kreativitás és a kézügyesség. A 6,5 éves fiú és a négyéves lány segítségével készültek a lenti szépségek, és bár a 19 hónapos kisasszony ezúttal csak figyelte maximum a folyamatot, helyette a nagyi is besegített. Ők is szépséges könyveket kapnak majd a Két Egér Könyvesbolt jóvoltából.

 

Egy 17 hónapos gyerek is részt vehet a karácsonyi dekoráció elkészítésében - erre mutat példát d.dodóék családi fenyőfája, ami a kicsi lány és a két szülő tenyérnyomatából áll. Egyszerű ötlet, mégis benne van minden, amiről a karácsonynak szerintünk szólnia kell. Nyereményük  a Mamazon.hu felajánlásával egy Snoozebaby alvóskutya tele címkékkel.

Csöppkééknél nagyon komolyan folyhat a karácsonyra való készülődés. Ráadásul olyan ötletes dolgokat küldött, amire még nem volt példa, nézzétek csak meg a dugóangyalokat, a CD hóembereket vagy a cukorgömböt. Neki a 3,5 éves és a másfél éves fiúk segítettek. Nyereményük egy gumicsizma és egy étkészlet a Hűdebaba.hu felajánlásával.

 

Mukimamm is elképesztő ötletekkel szállt versenybe. Ők gesztenyefigurákat készítettek a hároméves lányával, 10 hónapos fia leginkább nyáladzással segédkezett beszámolója szerint. A gesztenyemanókon kívül gesztenyebaglyokkal is nevezett, így aztán zaphodbb bloggerinánál egyértelműen befutónak számítottak. Nyereményük két pár puhatalpú cipő az Estrella Puhatalpú Cipő felajánlásával.

 

BCiliék egy kedves családi hagyománnyal neveztek be: már generációk óta dívik náluk a szaloncukorba csomagolt kisegerekkel való játék. Cili 11 hónapos lánya az egérkéknél ugyan hathatós segítséget még nem tudott nyújtani, de a szaloncukroknál már közbeavatkozott. Nyereményük egy türkizzöld gyűrű Panyi Zsuzsitól.

 

Nagyon egyszerű, ám annál látványosabb volt Szilvalé pályázata. Három- és kétéves lánya buzgón segített a kenderfonalak ragasztózásában, tekerésében és persze az alapként használt lufik kipukkasztásában. Ők a FoltBolt ajándékait tudhatják magukénak, mesemágneseket illetve egy karácsonyi mintás hátizsákot.

 

Mirage7 már régóta olvasója a blognak - saját bevallása szerint -, ám csak most regisztrált hozzánk. Három nagyobbacska gyereke, a 12 éves és 4 éves fiai és a 10 éves lánya segítségével készültek a dekorok és díszek áradata. Ők egy könyvcsomagot kapnak a Két Egér Könyvesbolt felajánlásával.

 

Ancora egyszem, hétéves lányával alkotta meg a képen látható szépséges dióhéj babákat. Ők Panyi Zsuzsi anya-lánya ékszerei közül kapnak egy szettet.

 

Q-rious 12 éves lánya és 10 éves fia - nem tudjuk, hogy csendes módon-e, de - szép együttértésben készítették el ezt a textilháromszögekből álló karácsonyfát. Varrtak, tömtek, összeállítottak. Így ők is egy könyvcsomagot kapnak a Két Egér Könyvesbolt jóvoltából.

Csillagboris egyszer már nyert nálunk, nem is olyan régen, az adventi játékunkban ő kapta a legtöbb szavazatot. Mostani pályázatával is elvarázsolt minket, amiben 3 és fél éves és egyéves lányai is tevékenyen részt vettek. Egy csodaszép reprót kapnak a Vattacukorhajú Lánytól, másnéven Horváth Mónika illusztrátortól.

 

Gratulálunk a nyertes Olvasóknak, és köszönjük minden kedves Pályázónak a lelkes részvételt! Akik pedig most nem nyertek, ne csüggedjenek, lesz még nyereményjáték a Gyerekszobán, olyan is, mikor Fortunára bízzuk a döntést, és olyan is, mikor majd szavazásra bocsájtjuk.

Kérjük minden szerencsés Nyertesünket, hogy mielőbb írják meg címüket, elérhetőségüket nekünk, hogy mihamarabb útra kelhessenek az ajándékok! 

29 komment

Címkék: gyerek szülő ajándék nyeremény üzenet társasjáték sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr971608418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildesign 2009.12.19. 20:21:11

Gratulálok a nyerteseknek,mi sajnos itt nem nyertünk, de mindenkinek aki kapja a mi általunk készített ajándékot megnyerjük a szívét:):) Szép Karácsonyt mindenkinek:)Hohohohó:)

lufiii 2009.12.19. 21:54:17

Gratulálunk mi is és nagyon boldogok vagyunk,hogy nyertünk!Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kivánunk!Elküldtük a cimet,remélem jó helyre! :) Sziasztok és csak igy tovább...

anyamanya 2009.12.19. 22:03:43

Szívből gratulálunk minden nyertesnek, csodálatos dolgok készültek, el is raktározom őket a megcsinálnivalók közé! :)
Mi is nagyon köszönjük a könyveket!!! :)

mirage7 2009.12.19. 22:45:16

Sziasztok!
Köszönjük a lehetőséget a játékra és a nyereményt is, annál is inkább, mert igazi könyvmolyok vagyunk. Gratulálunk a többi, nagyon ötletes beküldőnek is és mindenkinek szép, örömteli ünnepet kívánunk!

csípős csirkeszárny 2009.12.19. 23:01:48

Köszönöm a manósapit, annyira éreztem, hogy egy Figurka lesz a miénk, ha nyerünk!!
Mindenkinek gratulálok, jobbulást Felhasznalo bloggerinánknak, és főleg KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!

muzsika 2009.12.20. 06:54:02

Húúú, ügyesek vagytok mind! És most itt megrovásban részesítem magamat, mert elfelejtettem fényképezni és pályázni. Ejnyeno. Mi mézesházikót és karácsonyfadíszeket készítettünk hungerocellgömbből.

csillagboris 2009.12.20. 10:10:32

Gratulálunk mi is mindenkinek, és köszönjük a nyereményt!!!
Klassz dolgok születtek, némelyik elkészítésével biztosan próbálkozunk jövőre.
Szép ünnepeket!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.20. 11:35:02

Sziasztok!

Mi meg annak örülünk, hogy örültök! Gratulálunk minden nyertesnek!

Az a helyzet, hogy az összes pályázat megérdemelte volna az ajándékot, de annyi nyereményünk nem volt. Na, de majd jövőre szerzünk még többet.:)))

Mindenkinek csodaszép napot, menjetek havazni! Itt annyira csodaszép minden!

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.12.20. 12:44:32

Gratulálunk mi is minden benevezőnek és nyertesnek! Köszönyjük a nyereményt! Öröm volt látni a sok-sok érdekes és kretív alkotást, amiből jónéhányra bővebben is kiváncsi lennék! Remélem, hogy lesz rá alkalom hogy olvassunk róluk.

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk!
Cili és Lili

tababett 2009.12.20. 16:25:09

Sziasztok!
Mi is gratulálunk mindenkinek! És segítséget kérek egyben: a férjemnek táskát szeretnék karácsonyra, de nem találtam megfelelőt. Tudtok olyan boltot ajánlani, ahol klassz férfi táskákat találok, akár újrahasznosított molinóból, akár más egyedi megoldással?
Nagyon köszi, ha segítetek, így az utolsó pillanatban ...!
Mindenkinek nagyon boldog, meghitt karácsonyt!
Babett

mukimamm 2009.12.20. 19:04:20

@tababett: Szia! Én is készítettem tavaly újrahasznosított molinóból táskát egy kreatív műhely keretében. Idén sajna dec. 12-én volt az utolsó lehetőség rá, de árulni is szoktak ilyen termékeket, priviben szívesen megadom a honlap címüket, biztos tudnak segíteni.
...és köszönjük szépen a puha cipőcskéket, nagyon szerettük volna már egyszer kipróbálni őket, most megyek és meg is nézem milyen a kínálat.
Üdv,
Kata

mukimamm 2009.12.20. 19:06:04

@tababett: lehet, hogy két üzenetet is elküldtem, de még most se látom az oldalon, remélem átment azért.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.20. 19:27:51

@tababett: Itt biciklibelsőből készült táskákat és egyebeket találsz, szerintem kurvajók, kifejezetten nyúzhatók, vízhatlanok, és maszkulinok.:)

www.balkan-tango.com/

Ezek meg kifejezetten molinóból készült táskák:

www.heartandroll.hu/04_boltok.html

Szerintem ezek is jók:

www.tasenka.hu/skyline.html

És van még egy kedvencem, akiket mindig a wampon csodálok, de most nem találom a weboldalt, ha meglesz, berakom.

tababett 2009.12.20. 19:38:44

@felhasznalo:
Köszi nagyon! Közben a balkan-tango-t én is megtaláltam. Tényleg fantasztikusak! Asszem ez lesz a nyerő. Holnap beszerző és felfedező útra indulok, megnézek néhány klassz design boltot, amit a honlapjukon találtam.
mégegyszer köszi nagyon!
babett

Q-rious 2009.12.20. 20:13:32

Köszönjük szépen a lehetőséget a játékra. A srácok rettentő büszkék magukra :) Már több ötletet is kipróbáltunk a blogról, most megint elmentettem néhányat a közeljövőre.

Csöppke · http://www.csoppkeblog.hu 2009.12.20. 21:16:53

Köszönjük a játékot, és nyereményt is nagyon! :)

mukimamm 2009.12.20. 21:23:22

@tababett: Most látom, hogy ezek szerint nem is kell priviben küldeni a honlap címet, akkor ez lenne: www.medencecsoport.hu, de ahogy elnézegettem felhasználó linkjeit, ez a nyomukba se ér, itt tulajdonképpen csak a saját készítés lett volna nagy szám...

Csitri 2009.12.21. 07:56:07

Köszönjük a játék lehetőségét, és a nyereményt is természetesen! Eddig sokat gondolkodtam, mi lenne az a kreatívság, amibe a 3 éves kisfiamat bevonhatnám és ajándékot készíthetnénk a családnak. Itt annyi jó ötlet van, hogy már nem kell ezen törni a fejem. Köszönöm!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Timi

savitri 2009.12.21. 08:23:58

Jajj nagyon boldogok vagyunk! :)
Úgy látom gondosan lettek válogatva az ajándékok, a gyerekek életkorának és nemének megfelelően.
Amienk legalábbis nagyon telitalálat!
Köszönjük a lehetőséget!

2009.12.21. 08:35:02

Sziasztok!
Köszönjük mi is nagyon a nyereményt! Csodaboldogok a kölkeim :)
És természetesen a játékot is, mert hihetetlen jópofa és ötletes dolgokat mutathattatok így meg!

Békességes, mosolygós karácsonyt kívánunk mindenkinek!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.21. 11:45:08

@tababett: Háhááá, megtaláltam:

www.bag60.hu/

Szerintem nagyon jók, igaz, nem újrahasznosítottak.

borsoo' 2009.12.21. 12:39:13

Sziasztok!
Mi is gratulálunk mindenkinek, aki nyert! A fiaim irtó csalódottak, hogy nem nyertek semmit (merthogy ők teljesen egyedül dolgoztak...), azt mondták ők többet nem is pályáznak :( , nehéz lesz meggyőzni őket, de mindenki persze nem nyerhet. Majd talán a másik 2 gyerkőcöm próbálkozik....ha alkotóképes korba kerül.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.21. 13:06:28

@borsoo': Nagyon sajnálom, és tudom, hogy ők most rettenetesen igazságtalannak érzik, de mondd meg nekik, hogy máskor is lesz még nyereményjáték - másmilyen is, nemcsak ilyen -, ahol szintén remek ajándékok lesznek.

És hogy az, hogy most nem nyertek, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem tetszett, amit készítettek. Sőt! A filckoszorújukat pl. bármikor elfogadnám. De ugye, hárman pontoztunk, és nagyon sokan pályáztak. És tudom, hogy bárhogy döntöttünk volna, a nem díjazottak gyerekei mindenképp csalódottak lettek volna...

borsoo' 2009.12.21. 22:31:00

@felhasznalo: tudom, tudom, én értem is, de ők gyerekek....készültek, izgultak..., gondolom a többi nem nyertes gyerkőc is hasonlóan érez.
Vígasztalom őket, remélhetőleg, mire jön a következő lehetőség már elfelejtik..hiszen gyerekek, hamar túlteszik magukat az ilyesmin..csak most nagyon friss.

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.12.22. 15:25:37

@borsoo':
Szia, én szívesen felajánolok egy külön nyereményt, hogy ne keseredjenek el a fiúk, mert tudom milyen rossz az. Ugyan autót, könyvet és fémjátékot nem tudok készíteni, de filcből és textilből szívesen varrok nekik játékot. Csak karácsony utánra tudom vállalni, de remélem, hogy nekik mégis örömet szerez.

Cili

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.12.22. 15:26:47

Ami pedig a blogot és a felajánlókat illeti, nagyon köszönöm a gyorsaságot, már meg is kaptam a nyereményt :)
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!

sarosmokaszin 2009.12.22. 21:05:14

Mi is nagyon nagyon köszönjük úgyismind a zsűrinek és szintúgy a szponzoroknak a nyereményt. A villámgyors kommunikációnak köszönhetően már hétfőn átvehettük a törpeautót (plusz a szaloncukor-állományt is apasztottuk a boltban) . A Rododendronba meg tényleg nézzen be, aki teheti: igazán különleges hely. Ráadásul nagyon kedvesek és barátságosak.
Hasonlóan sok jópofa és érdekes bejegyzést kívánok mindannyiunknak a gyerekszoba blogra 2010-ben is!

benianya 2009.12.23. 21:26:19

Sziasztok!!!

Gratulálok a nyerteseknek és egy naaaagy KÖSZÖNÖM a szervezésért!!!!Fantasztikus ötleteket kaptam, csodás dolgokat csináltatok, ez aztán a fantázia!!!!!
Már alig várom,hogy néhányat megcsinálhassak a gyerekekkel!!!!!!
Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok!!!!!
süti beállítások módosítása