Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mézeskalács ház modernül

2009.12.22. 10:01 zaphodbb

Mi hagyományosan, minden évben összejövünk barátokkal és azok gyerekeivel, akik a 3 évestől a 22 évesig terjednek, és mézeskalácsot sütünk. Volt olyan év, amikor megpróbálkoztunk a mézeskalács ház sütésével is, de eléggé girbe-gurbára sikerült és bénázás, majd sűrű káromkodás lett a vége, így úgy döntöttünk, hogy mi ehhez nem vagyunk elég ügyesek és azóta hanyagoljuk a dolgot.

Lehet, hogy ez a kudarcélmény is belejátszott abba, hogy leesett az állam ezeknek a mézeskalács házaknak a felfedezésekor, amik már művészeti remekek inkább, mint sima kis helyes házikók. Milyen agyament dolog már ez - szigorúan jó értelemben vett agyamentség természetesen -, hogy igazi épületekre egész hűen hajazó mézeskalács házikókat készítsen valaki? Ennél csak az az agyamentebb, hogy még be is rendezték teljesen korrekten őket. Nagyon bejövősek, az elsőbe simán beköltöznék, ha mézeskalács figura lennék.

Forrás: Kristina Hahn Atelier, Creativeroom

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek művészet kreativ idea hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr561611174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása