Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Művészet a mellékhelyiségből

2010.01.18. 14:34 felhasznalo

Olykor a legfurább, legelképzelhetetlenebb és legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyobb szépségek. Példa erre Yuken Teruya Corner Forest (Zugerdő) elnevezésű projektje. Amelyben egyszerű WC-papír gurigák lépnek ki a maguk unalmas barnaságából, és válnak művészeti alkotásokká.

És ehhez nem kell más, mint valami éles vágószerszám, no meg nem kevés türelem. Mert ezeknek a finom ívű kis levelek vágásához, a vékony ágacskák kimetszéséhez szerintem kötélidegzet kell. Legalábbis addig, míg végre valóban kihajlik a guriga ívéből.

Ha lesz egy kis időm, azért lehet, hogy szerencsét próbálok Ember egyik sniccerével. Mert dísznek - pl. a plafonról lelógatva - egészen különleges és csodaszép. Milyen jól mutatna a gyerek szobájában - játék fénnyel és árnyékkal, ágak és levelek a falakra vetítve. Hogy azok a fák, amelyek egykor életüket adták ezekért a gurigákért, új formában éledjenek újra. És legalább ennyivel is kevesebb szemetet passzírozok a kukába. 

 

Forrás: Yuken Teruya 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő anya apa művészet kreativ idea recycle gyerekszoba sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr461658580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása