Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Visszadobott labda

2010.03.25. 18:30 Cyr

Időtlen idők óta hever már a parlagunkon ez a designbölcső, egyre későbbre toltuk-taszigáltuk megjelenését. Az odázás oka abban keresendő, hogy én ugyan személy szerint nem rajongok a minimalizmusért, ám Felhasznalo bloggerina annál inkább, ezért egy darabig téptük-cibáltuk egymás kezéből a képet, míg végül, az ábra szerint nálam ragadt, nincs mese, írnom kell róla.

Bár az én - se külső, se belső - környezetembe valóban nem illene, meg kell hagyni, igazán míves darab. Értékét mindenekelőtt funkcionalitása adja, tiszta vonalvezetéssel, kifinomultsággal párosulva. És, hogy megemlítsek valamit, ami hozzám tényleg közel áll: nos, a színvilága, egyértelműen.

Egy azonban bizonyos: az a gyerekszoba, ahova ez a bölcső kerül, nem lehet akármilyen. Kíváncsi lennék rá. Biztos vagyok benne, hogy Felhasznalo bloggerina előbb-utóbb előás nekünk hozzá illő minimalista enteriőrt, mint ahogy abban is, hogy látja az imént szépen visszadobott labda ívét.

Forrás: Ooba

14 komment

Címkék: design alvás baba ágy bölcső kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr421561696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.25. 20:04:47

Látom. De nem baj, majd alkalomadtán jó csavartan lecsapom.:)

És naná, hogy simán előkotrok egy jó kis enteriőrt hozzá. Majd csak figyelj.

cseresznye 2010.03.25. 20:35:46

Öööö... milyen színvilága?

terkultura.com 2010.03.25. 23:52:41

Régi rajongó vagyok, de először szólalok itt meg! Szóval szerintem király a bölcső! Szerintem jellemzően mégiscsak arra való, hogy szülei mellett tengesse benne a bébi az időt (az ő hálójukban, vagy a nappaliban), amíg kellően "érett" nem lesz a kiságyához. Tévednék? És akkor meg tuti, hogy nem valami habos-babosat kell nézegetni, hanem olyat, ami passzol a felnőtt miliőbe! Legyen a kiságya olyan, ami passzol a gyerekszobába...

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.25. 23:55:40

Cyr, na, majd figyelj holnap reggel!:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.26. 07:19:52

@terkultura.com: Azért, hogy a saját ízlésvilágomat is védjem - mely nyilván nem jobb, szebb a posztban bemutatottnál, maradjunk annyiban, hogy egyenértékű ezzel - akad azért a minimalista és a habos-babos közt még néhány lépcsőfok. Szülői hálóban és gyerekszobában egyaránt. Ha úgy tetszik: gusztusok és taslik. :)
@felhasznalo: Figyelek, figyelek. Már reggel van :)

Saringer 2010.03.26. 09:39:12

Mosóteknő hangulata van.:-)

terkultura.com 2010.03.26. 12:12:13

@Cyr: Jaj, jaj, félreérthetően fogalmaztam! Nem arra gondoltam, hogy minden más bölcső gáz, hanem, hogy ha a nappalinak, vagy a hálónak minimalista a hangulata, akkor oda ez tuti lehet. 1. szeretem a minimált, 2. meg még egy tonna más stílust is 3. önmagában lehet egy bútor szép, ha nem a környezetébe illeszkedik, akkor megette a fene az egészet. Szóval bizti jó az izlésed, én nem fikáztam senkiét, csak azt mondom, szeretem, hogy erre a stílusra is van most már bölcső alternatíva.

terkultura.com 2010.03.26. 12:16:51

@felhasznalo: Kíváncsi vagyok, milyen gyerekszobát találsz, ahova ez jó lesz! :-)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.26. 12:48:43

@terkultura.com: Értem én :)
Annyi köztünk akkor a különbség, hogy én meg rengeteg más stílust szeretek, de a minimálért valahogy nem tudok maradéktalaul lelkesedni. A 3. pontban pedig tökéletesen egyetértünk. Azzal a kiegészítéssel, hogy ha a még oly gondosan válogatott stílustiszta környezet is lehet fals, ha nem az ott élő lelkét tükrözi, számára "belakhatlan". Egyébként pedig éppen a belakhatatlanság a gondom a minimállal, jobban mondva az a fajta percrekész önfegyelem, amit a stílus megkíván. Ettől én megátalkodottabb vagyok :)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.26. 12:50:07

na: - 1 db ha
"belakhatlan" = "belakhatatlan".

Ennyit az önfegyelmemről :))))
süti beállítások módosítása