Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Levegőt is tisztít az IKEA

2010.04.12. 12:02 felhasznalo

Nemrég még az új bébiőrről számoltunk be Nektek, tegnap pedig az új termékeket nézegetve ismét egy gépet találtam az IKEA oldalán: egy légszűrő berendezést. Ami nálunk is elkelne, hátha tényleg hatékonyan fel tudnánk venni a harcot az állandó megújulásra képes penésztelepekkel.

A légszűrő designja nekem nagyon tetszik - kicsit emlékeztet Mikrobira, gyerekkorom egyik kedvenc, bár kissé stupid rajzfilmhősére. Végtelenül egyszerű, de mégis vicces és játékos, műszaki cikkben ritkán látni ilyet. Az ára sem vészes, főleg, ha Family kártyával a kezében ugrik rá az ember, és cserélhető szűrőt is kapni hozzá.

A leírás szerint alacsony a fogyasztása és a zajszintje is, bár természetesen a működési elvéről semmit nem írnak. Ám bármennyire is tetszetős és hasznosnak mondott kis gép ez, azért itt is feltenném a kérdést: esetleg valaki próbálta már? Milyen tapasztalataitok vannak az IKEA Patrull légtisztítójával?

Forrás: IKEA

5 komment

Címkék: design gép ikea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr351914145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.12. 22:53:01

Ezt vajon allergiásoknak is ajánlják? Mert az nagyon jó lenne. ha valaki tud valamit, tényleg ne tartsa magában.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.13. 09:58:43

@lunanyuszi: Lehet, hogy még annyira új termék, hogy egy olvasó sem vett ilyet...

De ha jól olvastam, a polleneket és egyebeket kiszűri, tehát egy csomó allergéntől megszabadít. Vagy valami még különlegesebb dolgot is kell tudnia emellett?

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2010.04.15. 21:14:48

tetszik, a jövő héten veszek egyet, kipróbáljuk, beszámolok róla :)

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.04.16. 15:16:41

@felhasznalo: Nem, csak a pollenek kiszűrésére vágyom. :) És lehetőleg ne az orrszőreimnek kelljen, mert erre nem váltak be. :D
Ezt lehet, hogy kirpóbálom, ha így lesz, megírom én is :)
süti beállítások módosítása