Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 32.

2010.04.21. 14:34 felhasznalo

Mivel még egy hónap sem múlt el Húsvét óta, és legutóbbi Alkot az Olvasó posztunk is Húsvét témában történt, szerintem simán belefér, hogy megmutassuk flóranyu húsvéti alkotásait. És azokat is, amiket nem is feltétlen hozhatunk kapcsolatba a tavaszi ünneppel.

"Sziasztok!

A csibés reggelit nálunk is elkészítette a húsvéti nyuszi - csak kissé átvariálva... a fű uborka, a kavics sonka, a szemek helyére meg köménymag került.

Még anno posztoltatok egy zsebes játszószőnyeget is, ami némi átgondolás után maradék bútorszövetből el is készítettem: a gombfejű csiga, nád és hal hímezve van; az autópálya hátoldalán két farmerzseb szolgál a kisautók elrejtésére. Negyedbe hajtogatva könnyen bedobható a táskába (és idővel talán kerül majd a sarkaiba valami szalag is, hogy összekötve ne potyogjanak ki a "garázsból" a belevalók). Mérete kispárnányi: ha a fiam "kinőne" a jelenlegi hasznosítási módból, akkor később párnahuzatként talán még be lehet majd vetni nála...

A gyöngyfűzés a mániám, csak hát fiúgyereknek nehezebb gyöngyből meglepetést gyártani... azért megkíséreltem: egy barna fagyöngyös csokornyakkendő kerekedett ki a kísérletezésből.

Továbbá inkább ifi kategória, de csatolom a képét a lopott ötlet alapján készített Monty Python faliórának: Ikeahacker módon egy Rush órából és mutatókra ragasztott, sk. megrajzolt kartonból készült a Ministry of Silly Walks jelenet alapján.

Posztoljátok, amit ebből jónak láttok.

üdv:

flóranyu"

Mind jónak láttuk, a Monthy Python jelenet - és így persze a belőle készült óra is - pedig személyes kedvencem, mindig fetrengve bírok rajta röhögni. Azt hiszem, az órával hasonlóképpen lennék. Köszönjük, flóranyu!

És ha valaki meg szeretné velünk osztani valamelyik gyerekkel kapcsolatos alkotását, az írjon nekünk levelet!

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek húsvét ünnep szülő anya kreativ étkezés gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr21938360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása