Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 35.

2010.05.25. 09:53 felhasznalo

Nem festmények, nem is grafikák, de még csak nem is furnérképek következnek. Ez alkalommal a papír mesterét, Daniel Mar-t szeretném Nektek bemutatni. A francia úriember ugyanis csodát művel ezzel az egyszerű anyaggal, nem is képeket készít, inkább vizuális költeményeket.

Az eredetileg fotós Daniel akkor ismerkedett össze jobban a papírral, mikor belekóstolt a könyvkiadásba is. Manapság pedig csak és kizárólag hófehér lapokkal foglalkozik, mondhatni a nagy fehérségből bukkanak elő egyszercsak a fantasztikus képek. És ami a legszebb, Mar úr kicsit sem hívja segítségül a modern technológiát, nem használ semmi különleges eszközt, csak a két kezét meg néhány vékony pengét - ahogy a WC-papír gurigás csodák esetében is így járt el Yuken Teruya.

Alkotásainak jó része szerintem különleges, egyedi varázst lophatna a gyerekszobákba is, és nemcsak a kisebbek, de a kamaszok is biztosan szívesen merülnének el egy-egy részletgazdag munkájában.

Forrás: Daniel Mar - Art Papier 

Szólj hozzá!

Címkék: design kép gyerek művészet kreativ gyerekszoba dekor csecsebecse képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr492024057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása