Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szendvics-művészet

2010.08.02. 17:16 szuperapu

Miután elolvastam Douglas Adams korszakalkotó ötrészes trilógiáját, sokáig élt bennem a vágy, hogy szendvicskészítő leszek. Egy messzi-messzi galaxisban. De mára már letettem ez irányú terveimről. A szendvicsek maradtak, de a motiváció most már az, hogy egyszer majd szuperebbnél szuperebb kreálmányokkal tölthessem meg a tündérhercegnőim tízórais dobozát.

Ebbéli elhatározásomban két dolog támogat mind motivációs, mind inspirációs szintéren: az egyik az, hogy a nagyobbik tündérhercegnőm szeptemberben elkezdi iskolai tanulmányait, a másik pedig a scanwiches.com oldala. Az oldalon nemes egyszerűséggel szkennelt harapnivalókat találunk a hozzávalók teljes körű felemlegetésével kísérve. Gyönyörű ínycsiklandó képek, és nagyszerű ötletek az unalomig ismert vaj-párizsi-sajt-paprika kombó kiváltására.

Apukák, anyukák, kedves internetező gyerekek, még egy hónap van a gyakorlásra, aztán mehet élesben a szendvicskészítés!

Forrás: Scanwiches

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha iskola étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582192887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása