Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játssz Lolitával!

2010.08.06. 17:17 szuperapu

Ha a golyócsúszdák kapcsán már említést tettem a játékok azon köréről, amivel a szülők is szívesen játszanak, akkor most muszáj egy újabb kategóriát nyitnunk azoknak a játékoknak, amikkel a gyerekek csak akkor játszhatnak, amikor a szülők nincsenek otthon. Kisvasút, modellautók, porcelánbabák, apa és anya gyermeki lényének sokszor pénzben is kifejezhetően értékes őrzői.

Ilyen babák Marina Bychkova alkotásai. Egyediek, gyönyörűek, a legapróbb részletig aprólékosan és szeretettel kimunkáltak. A ruhák, a hajak, miniatűr kiegészítők, a tetoválások mind-mind egy ékszerész odafigyelésével és türelmével készülnek, mindegyik baba egy külön történet.

Persze ez a kidolgozottság egyesek prüdériáját kikezdheti, hiszen a fröccsöntött műanyagtermékekkel ellentétben ezeknek a babáknak életszerűek a nemi jellegei, és vannak babák, amik nyomokban erotikus kisugárzást tartalmaznak. De rossz az, aki rosszra gondol, Marina Bychkovának világszerte vannak kiállításai, magazinok és könyvek borítóján szerepelnek kis teremtményei, ő maga pedig rendszeres vendége a divatbemutatóknak, design-eseményeknek.

Érdemes olvasgatni a blogját, a munkafolyamatok legapróbb részleteibe is bepillantást enged a ceruzavázlatoktól a babák fotózásáig. Ez utóbbi különösen izgalmas, a meseszerű beállítások, enteriőrök valóban életre keltik a babákat. És az animációkról még nem is beszéltem… 

Forrás: The Enchanted Doll

4 komment

Címkék: játék művészet baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr972202993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pazzo · http://pazzo.hu 2010.08.08. 07:33:58

Összehozunk egy filmet?÷)

pazzo · http://pazzo.hu 2010.08.12. 07:04:23

@szuperapu: neeem. Mondhatnám, betegebbre.÷)
De mindenképpen valami Coralinosabbra.

yellowalien 2011.02.21. 10:07:26

ezek a babák fantasztikusak
süti beállítások módosítása