Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bábozzunk!

2010.08.12. 10:37 szuperapu

A kéz mindig kéznél van, ugyebár. És akkor már akár bábozni is lehet vele. Bábbal vagy anélkül. Mario Marotti kiindulási pontja valószínűleg a mindenki által ismert otthon és gyerekként is kivitelezhető egyszerű árnyjátékok lehettek. De aztán gyorsan és messze került a kutyafej és szárnyaló sas imitálásán.

Preparált kezei egyszerűen zseniálisak. Nem is gondolná az ember hogy némi kreatív látásmóddal meg egy rakás színes festékkel miket hozhat ki a megfelelően koreografált kezeiből. Van itt minden: állatok, zenészek, sportolók! Nem mondom persze, hogy egy ujj-, vagy kesztyűbáb nem lenne praktikusabb, de a poén kedvéért egyszer-egyszer egy családi előadás okán be lehet festeni a kezeinket.

Forrás: Mario Marotti

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülő művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342214811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása